Beste orthopedisch hoofdkussen 2019

is een uniek traagschuim kussen. Het biedt alle voordelen, dat traagschuim zo populair maakt en nog veel meer. Zachte kussens met vezels zijn stevig en donzig maar worden tijdens de nacht plat, waardoor ze niet echt op elk gewenst moment ondersteuning kunnen geven. Traagschuim kussens, zoals de Jewel Bedding, zijn gemaakt om zich aan te passen aan je lichaam zodat je hoofd en je rug recht blijven en de ruimte bij de nek op te vullen, zodat deze in zijn natuurlijke kromming kan rusten. Dit help voorkomen dat je wakker wordt met stijfheid, pijn, hoofdpijn en vermoeidheid.

Kenmerken van het Slaapcity orthopedisch kussen:

  • Gecombineerd met zacht en luxe katoen
  • Medium stevig veerkrachtig traagschuim
  • 12cm dik
  • Ventileert goed voor een maximale luchtstroom
  • 3 jaar niet-goed-geld-terug-garantie
  • Superieure ondersteuning voor de nek en het hoofd
  • Ideaal voor rug- of zijslapers

Voordelen van een orthopedisch traagschuim hoofdkussen:

Traagschuim heeft een lange geschiedenis. Het werd oorspronkelijk in de jaren 1960 gemaakt voor NASA om een sterke, ondersteunende en comfortabele stoel voor vliegtuigen en astronauten te creëren. Wat wij traagschuim noemen, staat technisch bekend als visco-elastische materiaal, een hoog-energie absorberend elastisch materiaal dat zijn vorm behoudt en de druk, die op het oppervlak wordt geplaatst, op de correcte manier draagt.

Traagschuim reageert op de druk die je daarop plaatst en de warmte die je lichaam afgeeft, maakt het schuim net zacht genoeg zodat het zich naar je lichaam kan vormen, waardoor je de perfecte rustplaats voor je hoofd, je nek en je bovenrug krijgt. Omdat het alleen beweegt door de druk die erop komt te liggen als je je bijvoorbeeld omdraait of als je gaat verliggen, beweegt het kussen met je mee, terwijl het het gewicht van je lichaam gelijkmatig verdeeld houdt over het oppervlak.

Traagschuim zorgt ervoor dat de gebruikers goed kunnen slapen door het verlichten van de druk, zodat het lichaam mooi recht en uitgelijnd blijft. Uiteraard moet het lichaam van je hoofd tot onder aan je rug in een rechte lijn liggen, maar tijdens het slapen op je zij of zelfs op je buik of je rug kun je in een onnatuurlijke positie komen te liggen. Traagschuim houdt het lichaam recht en ondersteunt de nek doordat het schuim, als je op je zij ligt te slapen, de ruimte tussen je schouder en het matras opvult. Als je op je rug slaapt, voorkomt het dat je hoofd te ver naar je borst wordt gedrukt en als je op je buik slaapt voorkomt het dat je hoofd te ver naar achteren zal buigen, waardoor zenuwen misschien bekneld kunnen raken en wat zal veroorzaken dat er te veel druk op de spieren komt te staan.

Slaapcity orthopedisch technologie 

Slaapcity gebruikt de meest ontwikkelde technologie om een stevig, comfortabel en ondersteunend hoofdkussen te kunnen creëren. De Jewel Bedding is het resultaat van testen en het doen van onderzoek, in een poging om het meest effectieve ondersteunde kussen mogelijk te kunnen maken. De luchtstroom technologie houdt het oppervlak koel, terwijl het antimicrobiële traagschuim zorgt voor een hygiënisch, gezond slaapoppervlak, waardoor mensen goed slapen en weer ontspannen en uitgerust wakker worden.Jewel Bedding traagschuim technologie

Het kiezen van een orthopedisch slaapkussen:

Bij het kiezen van een traagschuim kussen is het noodzakelijk om te kijken in welke positie je meestal slaapt. Het Jewel Bedding hoofdkussen is een solide vast schuimkussen en het is dik, waardoor het het meest geschikt is voor zij- en rugslapers. Het helpt bij correct gebruik pijn te verlichten en het kan ook een goed kussen zijn voor zwangere vrouwen, die ondersteuning nodig hebben voor hun buik, wanneer ze op hun zij slapen. Omdat het zachte schuim zich aanpast, als een zwangere vrouw zich beweegt, zal het tijdens de nacht in iedere positie ondersteuning kunnen bieden, zonder druk te plaatsen op het lichaam of de spieren. Hierdoor krijg je altijd de ondersteuning die je nodig hebt.

De voordelen van het Slaapcity orthopedisch kussen

Het Jewel Bedding traagschuim kussen houdt de lichaamswarmte niet vast, waardoor je beter kunt slapen. Het visco-elastische traagschuim is anti-allergeen en anti-mijt. Het is ook eenvoudig te reinigen. De hoes is makkelijk te verwijderen en wasbaar in de wasmachine. De sponsachtige binnenkern kan worden afgenomen met een vochtige doek, maar volledige onderdompeling in water dient te worden vermeden. Als je het traagschuim toch wilt laten weken, om het grondig te reinigen, moet je ervoor zorgen dat je het zeer goed laat drogen in een ruimte met uitstekende ventilatie, om vochtophoping in het kussen te voorkomen.

Nadelen van het  orthopedisch Slaapcity hoofdkussen

Een algemeen nadeel aan gewone traagschuim kussens is dat ze warmte kunnen vasthouden, maar het Jewel Bedding traagschuim kussen van BestPriceAlarm maakt gebruik van een luchtstroom technologie om warmte af te voeren, waardoor het kussen gedurende de hele nacht koel zal blijven. De ventilatietunnels, die van de kern van het schuim over het hele oppervlak van het kussen lopen, zorgen ervoor dat de lucht vrij kan bewegen, zodat het oppervlak van je kussen koel en comfortabel blijft aanvoelen.

Traagschuim is zwaar en het Jewel Bedding traagschuim kussen van BestPriceAlarm is hierop geen uitzondering. Als je er eenmaal aan gewend bent, zul je merken dat het verschil qua gewicht tussen een standaard kussen en dit kussen eigenlijk heel nuttig is. Het zorgt ervoor dat het kussen niet kan verschuiven als je je ’s nachts omdraait of als je gaat verliggen.

Alle traagschuim kussens kunnen tijdens het verpakken voor verzending een geur ontwikkelen. Dit vinden sommige mensen vreemd wanneer ze hun Jewel Bedding kussen voor het eerst ontvangen. De geur verdwijnt snel wanneer je het kussen in een goed geventileerde ruimte voor een korte tijd laat luchten. De maximale tijd die het nodig heeft om zich te ontdoen van de geur is 24 uur, maar de meeste zeggen dat de geur al wel sneller is verdwenen.

Opmerkingen van consumenten

Consumenten houden van dit kussen. Omdat het betaalbaar is, kan bijna iedereen genieten van het comfort van traagschuim en van de krachtige technologie die wordt gebruikt om een koel, ondersteunend oppervlak te creëren. Typische opmerkingen van consumenten, ten aanzien van het Jewel Bedding traagschuim kussen, zijn onder meer:

Ik heb traagschuim kussens gehad, die te hard of te zacht waren. Het Jewel Bedding traagschuim kussen is echt perfect. Het past zich snel aan aan mijn lichaam en is zacht genoeg om me meteen een comfortabel gevoel te geven.

Zowel mijn man als ik zijn nu af van de pijn in de nek. Nooit meer hoofdpijn en een zere rug dankzij het Jewel Bedding kussen. Dit is een super goed orthopedisch kussen!

Het duurde een paar nachten om te wennen aan het andere gevoel van een traagschuim kussen, maar toen ik er eenmaal aan gewend was, werd ik verliefd op dit kussen.

 Lees meer klantbeoordelingen op Bol.com

Conclusie

Ondanks alle nieuwste ruimtetechnologieen en materialen, die worden gebruikt om dit ondersteunende kussen te maken, is het Jewel Beeding traagschuim kussen van BestPriceAalarm niet overdreven duur. Het is een redelijk geprijsd kussen met een eersteklas luxe voor iedereen. BestPriceAlarm creëerde het kussen, zodat iedereen kan genieten van de voordelen van een goede nachtrust. Omdat een groot deel van ons lichaam tijdens het slapen rust op het kussen, moet dit een belangrijk aandachtspunt zijn voor iedereen die hulp nodig heeft bij het oplossen van rug- en nekpijn, die wordt veroorzaakt door een slechte slaaphouding. Koop nu een  traagschuim kussen zijslapers van op bol.com en slaap als een koning, zonder dat je hiervoor een fortuin moet betalen.