Het kiezen van een hoofdkussen is één van de belangrijkste onderdelen van het creëren van de perfecte slaapomgeving. Een goed kussen is meer dan alleen een comfortabele plek om je hoofd op te leggen. Het moet namelijk in iedere positie je nek, je rug en je schouders ondersteunen. Als je die steun van een kussen krijgt, zul je beter slapen en pijnvrij wakker worden. Voor zijslapers is het nadenken over het juiste soort kussen zelfs nog belangrijker dan voor mensen die op hun rug of op hun buik slapen. Zonder een goed traagschuim kussen voor een goede steun en die zich vormt naar de contouren van je wervelkolom, kun je als zijslaper afgeknelde zenuwen en pijnlijke gewrichten krijgen, waarvan je de hele dag last kunt hebben.

#1 | Bedsure Bamboe hoofdkussen

Bedsure Hoofdkussen Nekklachten - Hoofdkussen - 50x30x10 cm - Traagschuim Kussen

Er zijn een aantal belangrijke punten, die een consument moet overwegen bij het uitzoeken van het juiste traagschuim kussen. Het queen size traagschuim kussen gecombineerd met bamboe met een micro-geventileerde hoes van -Bambillo biedt alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust, geeft in elke positie voldoende ondersteuning en is vooral goed voor zijslapers.

Kenmerken van het bamboe hoofdkussen van Bedsure

 • Ademend materiaal voor een geweldige luchtstroom
 • Eco-vriendelijke materialen en schuim
 • Zeer geschikt voor alle slaapposities
 • Hypoallergeen
 • Niet goed-geld-terug-garantie
 • Luxe micro-geventileerde hoes

 

Zachte bamboe stoffen hoes

De speciale hoes is gemaakt van een combinatie van bamboe, polyester en Lycra voor de allerbeste nachtrust. Het heeft micro-openingen om lucht door te laten, om opbouw van lichaamswarmte te voorkomen en bamboe heeft goede absorptie-eigenschappen, zodat vocht, zweet en warmte zich niet in het kussen zullen ophopen, waardoor bacteriën geen kans krijgen.

Bamboe is een zeer milieuvriendelijk materiaal waarvan een geweldige stof kan worden gemaakt. Het is zacht en heel comfortabel en daarom wordt het door de beste hotels gebruikt voor het maken van hun beddengoed. De combinatie van bamboe, lycra en polyester maakt één van de sterkste materialen die je kunt vinden voor beddengoed. Het gaat lang mee en het voelt net zo zacht aan als zijde of satijn. Het beste van alles is dat het wasbaar is, zodat je ervoor kunt zorgen dat je traagschuim kussen altijd fris en schoon is en jij van een goede nachtrust kunt genieten.

De buigzaamheid en het comfort van Bamboe

Bamboe kussens zijn een uitstekende oplossing omdat ze je de perfecte ondersteuning voor de rug en de spieren geven en toch zacht zijn, waardoor ze comfortabel zijn om op te slapen. De versnipperde stukjes schuim zijn om twee redenen beter dan een solide stuk schuim: ten eerste is er een betere luchtstroom wat de warmteopbouw vermindert en ten tweede kun je het kussen zo gemakkelijk vorm geven. Het vorm-vermogen van een traagschuim kussen is heel belangrijk voor zijslapers. Hierdoor kun je namelijk het kussen zó vormen dat je ruggengraat recht blijft en dat je zorgt voor ondersteuning van je rug. Je kunt het voor de juiste ondersteuning in dat gebied voor je borst en buik gebruiken, je kunt het tussen je knieën plaatsen om tijdens de nacht je heupen uitgelijnd te houden en het zorgt, ook als je op je buik ligt, voor een optimale ondersteuning van de nek.

Bedsure Hoofdkussen Nekklachten - Hoofdkussen - 50x30x10 cm - Traagschuim Kussen

Voordelen van een Bamboe kussen

 • Zeer geschikt voor ondersteuning tijdens de zwangerschap:tijdens de zwangerschap heeft het lichaam nog meer steun nodig om comfortabel te kunnen slapen. Het veerkrachtige schuim van het traagschuim kussen van Bedsure biedt orthopedische ondersteuning, wat vermoeide spieren verlicht en de druk op de heupen, de onderrug en de schouders, waar zwangere vrouwen last van hebben en waardoor ze niet goed kunnen slapen, vermindert.
 • Koele comfortabele slaap:de ventilerende hoes, de buitenstof van bamboe en het versnipperde traagschuim zorgen samen voor de perfecte ventilatie. Een goede ventilatie in een kussen is belangrijker dan je misschien denkt. Wanneer vocht zich in een kussen kan ophopen, kunnen bacteriën en schimmels beginnen te groeien wat allergische reacties, infecties van de sinussen, hoofdpijn en vele andere klachten kan veroorzaken. Kussens die niet ventileren, houden ook lichaamswarmte vast, wat een ongemakkelijk gevoel geeft terwijl je slaapt. Het donzige traagschuim en de ventilerende hoes van bamboe van dit kussen van Bedsure zorgen voor een gezonde slaapomgeving en houden je de hele nacht lang comfortabel.
 • Een tevredenheids garantie:je kunt dit bamboe hoofdkussen met een gerust hart kopen  omdat het kussen een goede garantie heeft. Je kussen van Bedsure heeft een te vredenheids garantie van 90 dagen, waardoor je genoeg tijd hebt om het kussen thuis uit te kunnen proberen. Wat dit kussen een nog veiligere aankoop maakt, is de geweldige 20-jaar garantie op het kussen zelf, dus als het plat wordt (wat niet mag), scheurt of een ander defect vertoont, zal het kussen zonder kosten voor jou worden vervangen.

Nadelen van een bamboe kussens

 • bamboe kan voor sommige gebruikers hard aanvoelen: bamboe kussens zijn iets harder dan andere kussens en sommige mensen moeten daar een beetje aan wennen. Sommige consumenten vinden het versnipperde traagschuim té dik en té Omdat dit kussen een proefperiode van 90-dagen heeft kun je er echt op slapen en het zelf uittesten of het wat voor je is.
 • Het kussen heeft wat voorbereidingstijd nodig: wanneer je het bamboe kussen ontvangt, moet je het voor het eerste gebruik even vormen en even laten luchten. Het wordt opgerold en verpakt in een vacuüm afgesloten verpakking, om het gemakkelijker en kosten effectiever te kunnen verzenden. Dat betekent dat het schuim is gecomprimeerd en dat het als het net aankomt er een beetje gek kan uitzien. Het zal snel terugkeren naar zijn oude vorm. Tijdens het vervoer kan het ook een geur krijgen, wat weer gemakkelijk te verhelpen is. Laat het kussen een dag vóór gebruik goed luchten.

Opmerkingen van consumenten

Het ultra-luxe versnipperde  hoofdkussen, gecombineerd met bamboe, van Bedsure heeft goede recensies. Hier zijn enkele voorbeelden van gebruikers:

Ik slaap met dit kussen beter, dan ik ooit in mijn leven heb gedaan.

Het bambillo kussen is het beste traagschuim kussen dat je kunt vinden.

Het enige kussen dat ik vanaf nu nog wil gebruiken. Echt een goed hoofdkussen voor zijslaper

Klik hier om recensies van klanten op Bol.com te lezen

Hoofdkussen van bamboe gecombineerd met traagschuim conclusie

Het queen size traagschuim kussen van Bambillo biedt een geweldige ondersteuning voor zijslapers, zwangere vrouwen (zwangerschapskussen) en iedereen die een goede nachtrust nodig heeft. Het is betaalbaar en heeft een lange levensduur. Koop er vandaag nog één en ontdek hoe traagschuim kussens de manier waarop je slaapt voor altijd veranderen. zijslaapkussen, wigkussen, reiskussen, donskussen, beste hoofdkussen nekklachten