Naar de content
/Beste Donskussen kopen Slaapcity.nl Top 10 | 2022

Beste Donskussen kopen Slaapcity.nl Top 10 | 2022

De 5 beste Donskussens van Slaapcity

Het vinden van een comfortabele slaaphouding is al moeilijk genoeg, maar slapen zonder pijn of constant wakker worden omdat je moet gaan verliggen, is nog moeilijker, tenzij je het juiste kussen voor ondersteuning hebt. Er wordt veel aandacht besteed aan het soort matras dat we kopen, maar veel minder consumenten zijn selectief bij de aankoop van kussens. In plaats van het overwegen van verschillende kussens, kopen ze vaak het eerste goedkope kussen dat ze vinden en geven dan de schuld aan hun matras als ze pijnlijk of stijf wakker worden.

Mensen die liever slapen op hun zij hebben zelfs nog meer kans om wakker te worden met hoofdpijn, een zere rug en beknelde zenuwen. Zijslapers hebben een stevige ondersteuning nodig, maar willen toch een kussen dat comfortabel ligt en aanvoelt. Donzen kussens worden vaak gezien als kussens van hotel-kwaliteit, maar echt, ze kunnen erg lastig zijn. Er zijn veel mensen met allergieën voor veren. Een alternatief donskussen van top kwaliteit is daarom een veel betere keuze, terwijl je toch alle kwaliteiten krijgt die je zoekt in een pluche, luxe zijslaper hoofdkussen voor ondersteuning.

 

Hier vind je de beste 5 donskussens van Slaapcity

    1. Beste donskussen van Slaapcity 
    2. Beste kwaliteit donzen kussen –
    3. Beste beoordeelde donzen hoofdkussen –
    4. Beste kussen voor all round –
    5. Beste prijs-kwaliteit verhouding –

Het Beste Donskussen van Slaapcity

Dikte aanpassen

Doormiddel van 3 compartimenten is dit kussen in hoogte aan te passen.

Makkelijk te gebruiken

Door het unieke ontwerp is dit geschikt voor iedere postuur.

Uniek en nieuw ontwerp

Anti-allergie, Wasbaar, licht in gewicht kortom: Fantastisch

Bestel hier op Bol.com

Kenmerken van het Donskussen van Slaapcity

 • 100 % katoenen materiaal
 • Extra verstevigingen aan de zijkanten
 • Volledig wasbaar
 • Zacht als dons, maar zo schoon als katoen

Voordelen van het donskussen 

 • Zo zacht als dons, maar schoon als katoen: het Donzen kussen van Slaapcity is zacht en donzig, met een extra dikke vulling om je de maximale ondersteuning te kunnen geven. Tegelijkertijd is het puur katoenen materiaal net zo zacht als een donskussen en zal het je hoofd comfortabel in de juiste positie houden.
 • Groot kussen van 55cm voor ondersteuning voor het hele lichaam:door de afmeting van maar liefst 55cm zul je met dit kussen ook je rug of je buik tijdens het slapen op je zij kunnen ondersteunen. Het zal ongeacht in welke positie je ook slaapt zijn vorm behouden en voorkomen dat er tijdens de nacht druk komt te staan op je spieren en gewrichten.
 • Vijf-sterren kussen zonder veren: donzen kussens kunnen zacht zijn, maar kunnen ook, door de kleine veertjes die door de hoes kunnen heen prikken, irriterend zijn voor je gezicht wanneer je slaapt. Met het Donskussen krijg je hetzelfde zachte comfortabele gevoel van dons, maar dan zonder de kleine veertjes die naar buiten kunnen steken. Dit kussen verdient echt een plek in de lijst van de beste kussens voor zijslapers.
 • Wordt niet plat door de verstevigde zijkanten: de zijkanten van dit stevige, ondersteunende kussen hebben verstevigde zijkanten en extra stiksels, zodat het kussen wel vormbaar is, maar niet uit model raakt. De versteviging houdt, ongeacht hoeveel je ook beweegt tijdens je slaap, de binnenste vulling op zijn plaats zodat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.
 • Het dons hoofdkussen zal niet verschuiven: voor iedereen, die vaak gedurende de nacht van positie verandert, is dit kussen een goede keuze. Het heeft voor elke positie de perfecte dikte. Door de extra versteviging en de stiksels aan de zijkanten zal het niet als het wordt verschoven uit vorm raken als je je beweegt, waardoor je in elke positie de beste steun voor je nek blijft krijgen of je nu op je rug, op je buik of op je zij ligt.
 • Van binnen en van buiten hypo-allergeen katoen: niet alleen is dit kussen gemaakt van 100% dikke katoen van een 5-sterren hotel kwaliteit, ook is de hoes gemakkelijk te verwijderen, gemaakt van eenvoudig te reinigen materiaal en het vermindert allergieën. De dikke vulling weerstaat huisstofmijt, wat zich snel kan ophopen in gewone kussens. Omdat je zowel het kussen als de hoes gemakkelijk kunt reinigen, voorkom je ophoping van schimmels, pollen, huidschilfers en andere allergenen.

Nadelen van het Dons Hoofdkussen

 • Kan niet ingedeukt of samenperst worden: voor mensen, die graag op hun buik slapen of voor mensen die liever een kussen hebben dat ze kunnen verfrommelen en kunnen vervormen totdat het in de juiste positie ligt, zal dit kussen waarschijnlijk niet zo comfortabel zijn. Dit kussen is groot, plat en stevig en zal, hoe hard je er ook aan trekt of op stompt, zijn vorm niet verliezen.
 • Donskussen kan opwarmen: de dikke katoenen kern van het Hoofdkussen Gold heeft de neiging om meer lichaamswarmte vast te houden. Dit is een veelvoorkomend probleem bij de meeste kussens en gewoon opschudden kan helpen als het kussen te warm wordt.
 • Dons is niet zo duurzaam als traagschuim:dit kussen is net zo ondersteunend als een duur traagschuim kussen, maar gaat minder lang mee. Door de lage kosten kun je het wel vervangen als dat nodig is, zonder dat het je een smak met geld kost.

Opmerkingen van donzen hoofdkussen

Er zijn meer dan 600 beoordelingen waaruit blijkt dat het Hoofdkussen van Slaapcity een goede keuze is. Consumenten vinden dat het kussen comfortabel aanvoelt en er prachtig uitziet. Ze zijn ook blij met het betaalbare prijskaartje dat aan dit kussen met een hoge kwaliteit hangt. Hier zijn een paar van de reacties op het hoofdkussen van Slaapcity. Vijf sterren voor Slaapcity voor het maken van dit prachtige kussen. Het is stevig en comfortabel en geeft de hele nacht lang ondersteuning. Dit kussen behoudt zijn vorm, terwijl het zacht en donzig is. Net zo goed als de duurste donzen kussens op de markt. Geweldig kussen! Ik heb eindelijk een kussen dat me de hele nacht laat doorslapen en me zonder hoofdpijn wakker laat worden.  Lees recensies van klanten over het Hoofdkussen van Slaapcity op Bol.com

Conclusie Donzen kussen Slaapcity

Dit is voor iedereen die op zoek is naar stevige steun voor tijdens de nacht een goedkoop kussen. Het Hoofdkussen van Slaapcity is een geweldige keuze voor zijslapers en is eenvoudig te onderhouden. De goed ontworpen constructie voorkomt dat het plat wordt en het hypoallergene materiaal zorgt voor een gezonde slaapomgeving. Koop vandaag nog dit Hoofdkussen van Slaapcity en kom erachter hoe betaalbaar een goede nachtrust kan zijn.