De keuze van een kussen kan een enorme impact hebben op hoe goed je slaapt. Goedkope kussens kunnen plat worden en uit model raken en uiteindelijk verpulveren totdat ze volledig plat zijn. Een kussen van zal je hoofd en nek beter ondersteunen, zodat je lichaam zich volledig kan ontspannen en je zonder pijn weer wakker wordt.

Zij- en buikslapers hebben als het gaat om het handhaven van de juiste positie een nog grotere hindernis. Hoewel deze posities vaak worden ingenomen omdat ze comfortabel aanvoelen, veroorzaken ze snel pijn en uiteindelijk kan dit ervoor zorgen dat je gaat woelen en draaien om een betere positie te vinden. Dat komt omdat je hoofd en je nek dan van nature uit positie zijn, tenzij je de juiste ondersteuning krijgt tijdens het slapen op je zij of je buik.

Beoordeling van het Air cooler traagschuim kussen van Visco-pro, aanbevolen voor zijslapers

Het Air Cooler kussen van Visco-pro is in het bijzonder voor zijslapers een geweldige keuze. De dikke, veerkrachtige ondersteuning, biedt beschermende demping voor de nek en voor de rug, terwijl het je toch een luxe zachte bekleding voor je hoofd geeft.

Kenmerken van het kussen van Sleep Better

  • 100% katoenen stoffen bekleding
  • Groot en geeft stevige steun voor de buik, de rug of de nek
  • Gevuld met microbolletjes (PCM) met een lange levensduur, waardoor het geen warmte vasthoudt
  • Donzige kern
  • Hoes van katoen van de aller dikste en beste kwaliteit
  • Verstevigde zijkanten voor extra duurzaamheid en voor het behoud van de vorm

De voordelen van het Air Cooler kussen van Visco-pro

Bij het kiezen van het perfecte kussen om comfortabel te kunnen slapen, moet je eens bedenken wat jouw persoonlijke slaaphouding is. Voor zijslapers is een dik, ondersteunend kussen een eerste vereiste. Enkele andere zaken die je moet bekijken zijn de lucht doorstroom, het gebruik van hypo-allergene materialen, de temperatuurregeling voor een koeler slaapoppervlak en of het kussen gemakkelijk te onderhouden en duurzaam is.

Extra dikke zijkanten voor meer steun aan de nek: zijslapers hebben extra dikke kussens nodig om hun hoofden tijdens de nacht in een rechte lijn met hun rug te houden. Het Air Cooler kussen is meer dan 10cm dik en geeft door de verstevigde zijkanten voldoende ondersteuning. Alle zijden van het kussen hebben doorgestikte hoekstukken, die op een gelijke afstand van elkaar liggen om het kussen in de perfecte positie te houden.

Temperatuurregeling door de microbolletjes: het is een feit dat mensen beter slapen wanneer hun beddengoed precies de juiste temperatuur heeft. Dat betekent dat je een kussen nodig hebt dat niet de lichaamswarmte of de warmte uit de omgeving zal absorberen of juist te koud wordt in kamers met airconditioning of wanneer het buiten koud is. PCM-bolletjes helpen niet alleen om de temperatuur van het kussen materiaal te reguleren, het registreert ook de lichaamstemperatuur en zorgt er zo voor dat het buitenste materiaal van het kussen te veel lichaamswarmte zal absorberen, zonder de inwendige temperatuur van het kussen te verhogen.

Nadelen van het Air Cooler kussen van Visco-pro

Er zijn niet veel nadelen aan een solide kussen, zoals de Air Cooler, maar sommige gebruikers vinden het moeilijk om aan andere soorten kussens te wennen. Hier zijn de belangrijkste problemen die zich voordoen met de meeste kussens en hoe ze kunnen worden opgelost.

Hard en onbuigzaam wanneer je het net hebt gekocht: direct uit de verpakking kan de aankoop van dit slaapkussen wel een vergissing lijken. Het hoort luxe te zijn, maar in plaats daarvan voelt het zwaar en hard aan. Dat is gewoon het gevolg van het in elkaar duwen bij het verpakken, om er een kleiner pakket van te maken om de verzending voor de koper betaalbaar te houden en omdat de kussens tijdens het transport worden blootgesteld aan koelere temperaturen. Om dit probleem op te lossen, laat je het kussen een paar uur voor gebruik liggen, zodat het kan opwarmen en kan terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm.

Heeft een sterke geur bij het openen: een ander veel voorkomend probleem waar kopers tegen aanlopen en iets op aan te merken hebben, is de geur die zich tijdens de verzending in de verpakking kan ophopen. Als het kussen in een afgesloten plastic folie zit, kan er zich een aparte geur ontwikkelen. Deze kan ook optreden tijdens de opslag of op elk moment na de aankoop als het kussen voor langere tijd wordt opgeborgen in een dichte zak. Het is heel erg gemakkelijk om van deze geur af te komen. Laat het kussen in een goed geventileerde ruimte gedurende 24 tot 48 uur luchten en dan zal de geur vanzelf verdwijnen.

Beoordelingen van consumenten

Het Air Cooler kussen van Visco Pro is al een tijdje verkrijgbaar en er zijn meer dan 3.000 beoordelingen van zijslapers, die dit kussen gebruiken. Als een product zoveel recensies heeft en een meerderheid van hen 4-sterren of beter zijn en maar liefst 50% 5-sterren reviews zijn, kun je er zeker van zijn dat het een goed product is. Hier zijn een paar van de commentaren die mensen hebben gegeven.

Wat een geweldig slaapkussen! Het Air Cooler kussen is zonder twijfel het beste hoofdkussen dat ik ooit in handen heb gehad.

Vreemd, op een geweldige manier. Ik lag binnen een paar minuten als een baby de hele nacht lang te slapen. Zal nooit meer overstappen op het gebruik van traditionele donskussens.

Eindelijk een kussen dat niet indeukt en mijn nek goed ondersteunt.

Klik hier om recensies van klanten op Bol te lezen 

Conclusie

Dit is een uitstekend beste kussen voor zijslapers en zal, zelfs als je regelmatig van positie verandert, niet verschuiven of van vorm veranderen. Het is betaalbaar en gemakkelijk in gebruik. Het is een groot hoofdkussen, dat je een verscheidenheid aan opties voor een goede plaatsing geeft. Voeg het Air Cooler traagschuim kussen van Visco-pro vandaag nog toe aan je winkelwagentje en slaap, vanaf de allereerste keer dat je het gebruikt, al beter. traagschuim hoofdkussen, hoofdkussen nekklachten, wigkussen, zijslaapkussen, beenkussen, beste bamboe hoofdkussen,