Naar de content
/Hoofdkussen van Bedworld | SlaapCity

Hoofdkussen van Bedworld | SlaapCity

Recensie van het kussen test van Bedworld

Het kussen helpt je de perfecte slaapomgeving te creëren. Het heeft alles om het kussen een prachtig uiterlijk te geven, terwijl het je lichaam toch ondersteunt, zodat jij comfortabel kunt slapen. Vaak negeren mensen het belang van een goede ondersteuning van het hoofd en de nek.

Consumenten besteden vaak veel tijd aan het kopen van het perfecte matras en vragen zich dan af waarom ze, na een hele nacht te hebben geslapen, nog steeds pijn hebben als ze opstaan of moe zijn. Het antwoord is simpel, je kussen heeft evenveel en soms zelfs meer invloed op hoe goed je lichaam zich kan ontspannen terwijl je slaapt en een kussen kan de spanning op je spieren óf verlichten óf verergeren.

Recensie van het traagschuim kussen test van Bedworld

Kenmerken van het versnipperde kussen van Bedworld

Het materiaal dat wordt gebruikt om een luxe, maar ondersteunend kussen voor je hoofd en je nek te maken, is traagschuim. Binnenin dit kussen zitten stukjes traagschuim. Deze losse stukjes hebben veel veel voordelen ten opzichte van een stuk solide traagschuim. Omdat het traagschuim is versnipperd, kun je zelf de positie van het kussen bepalen en het kussen gebruiken om bepaalde delen van je lichaam of je schouders te ondersteunen.

Versnipperd schuim zorgt er ook voor dat er gemakkelijk lucht door het kussen kan stromen en houdt de binnenkant koel, waardoor je comfortabel zult slapen. Traagschuim helpt je ook om beter te slapen omdat huisstofmijt zich niet zal ophopen in dit materiaal en dankzij de hypoallergene eigenschappen van het schuim, zul je dus beter ademen en heerlijk slapen. Het memory foam kussen is ook:

  • Gemaakt van 100% kwaliteit
  • Wasbaar in de wasmachine
  • Gemaakt van 100% CertiPUR-US gecertificeerd schuim

 

Hoes van natuurlijke bamboe

Een extra voordeel dat snel over het hoofd wordt gezien, maar net zo belangrijk is als de binnenkant van dit kussen, is de hoes gemaakt van bamboestof. De kussenhoes is gemaakt van 50% polyester en 50% bamboe voor een duurzaam en rustgevend slaapoppervlak. Bamboe is bestand tegen hoge temperaturen en tegen lichaamswarmte.

Het materiaal is poreus, zodat het kan ademen en het laat warme lucht makkelijker dan andere stoffen ontsnappen. Bamboe absorbeert vocht, waardoor jij droog zult blijven en door de natuurlijke anti-bacteriële eigenschappen zal het kussen niet gaan stinken. Als bamboe wordt gecombineerd met andere materialen ontstaan er luxe stoffen, die aanvoelen als zijde maar die veel duurzamer zijn dan andere luxe stoffen.

Voordelen van het kussen van Bedworld

  • Het ondersteunende schuim vermindert rusteloosheid tijdens de slaap:door de comfortabele steun van het traagschuim kussen kun je heerlijk slapen, zonder de noodzaak om gedurende de nacht steeds van positie te moeten veranderen.
  • Zachte ondersteuning die perfect is voor zijslapers:de dikke, zachte ondersteuning van dit zware kussen is ook zeer geschikt voor zij- en buikslapers. Zijslapers, in het bijzonder, hebben moeite met het vinden van een kussen dat werkelijk de nek en de schouders kan ondersteunen. Dit traagschuim kussen van Bedworld zal je zonder zorgen laten slapen en je pijnvrij weer laten opstaan.
  • Kan eenvoudig aan je persoonlijke voorkeur worden aangepast:in tegenstelling tot een solide vast schuim kussen, kun je het versnipperde traagschuim kussen gemakkelijk vormen om aan jouw persoonlijke wensen te kunnen voldoen.
  • Groot formaat voor gemakkelijke ondersteuning van het hele lichaam: dit kussen is verkrijgbaar in drie maten (de standaard maat, de Queensize en de Kingsize), maar ieder van deze maten biedt voor zijn categorie een zeer groot en royaal kussen. De extra grote kussens kun je gebruiken om tijdens het slapen je rug, buik of zij te ondersteunen, maar je kunt er natuurlijk ook je hoofd/nek mee ondersteunen.
  • Gedegen 5 jaar garantie:Bedworld biedt een zeer royale 5 jaar garantie en ook op tevredenheid. Indien je, om welke reden dan ook, niet tevreden bent, kun je gemakkelijk je geld terugkrijgen.

Nadelen van een kussen van versnipperd

  • Heeft enige kennis over het gebruik nodig:er zijn maar weinig kussens waarvan kan worden gezegd dat je er kennis over moet hebben om het te kunnen gebruiken, maar dit is bij versnipperde traagschuim kussens wel nodig. Wat je moet weten is niet moeilijk, maar het is belangrijk voor de gebruikers om te begrijpen hoe dit product werkt, om er optimaal van te kunnen profiteren.

Zo kunnen deze kussens bijvoorbeeld een bepaalde geur hebben, wanneer ze voor het eerst worden uitgepakt. Dat kan mensen afschrikken, als die niet weten dat dit normaal is en dat ze de kussens maar een paar uur buiten te hoeven laten luchten, om dit te verhelpen.

De manier waarop het versnipperde traagschuim aanvoelt, kan in eerste instantie ook ongemakkelijk zijn. Het is even wennen, maar het zachte comfort dat ze bieden, maakt het de tijd die het kost om te wennen aan dit nieuwe gevoel, meer dan waard.

  • Dik kussen dat niet plat kan worden gemaakt:dit is technisch eigenlijk geen nadeel. Het is niet de bedoeling dat een kussen plat wordt en de meeste mensen vinden dit dan ook fijn. Dat is het hele idee achter traagschuim. Er zijn echter momenten waarop iemand een minder dik kussen zou willen, vooral tijdens het slapen op buik en daar kan dit kussen dan ook niet aan voldoen omdat het te dik is.

Opmerkingen van consumenten

Consumenten zijn met dit kussen overwegend tevreden en er zijn veel positieve beoordelingen over dit product te vinden. Enkele opmerkingen over het versnipperde traagschuim kussen van Bedworld zijn onder meer:

Ik zal nooit meer een ander kussen kopen.

Het beste kussen dat ik ooit heb gehad.

Ongelooflijk comfortabel en blijft echt koel.

Nooit meer hoofdpijn of een zere rug na het gebruik van dit kussen van versnipperd traagschuim. Ik zal nooit meer overstappen op mijn oude gewone kussen.

Klik hier om recensies van klanten op Bol.com te lezen

Onderhoudsinstructies voor een kussen van versnipperd

Dit kussen is wasbaar in de wasmachine waardoor je het gemakkelijk kunt reinigen en kunt verzorgen. Tussen de wasbeurten door kun je het oppervlak van het kussen ook reinigen met de stofzuiger om vuil zoals haren of stof te verwijderen en zo houd je het kussen tussen de wasbeurten door ook langer fris. Hoewel het kan worden gewassen in de wasmachine, is het beter om dat te gebruiken dat als een laatste redmiddel of voor een jaarlijkse wasbeurt. Het kan best lang duren voordat het versnipperde traagschuim zal drogen, waardoor plaatselijk reinigen of het kussen afnemen met een vochtige doek een beter alternatief is, dan volledig wassen.

Na het wassen van het traagschuim kussen moet je ervoor zorgen dat, als je de droger gebruikt, je het kussen op de laagste stand laat drogen. Een betere methode is om het te laten drogen in een goed geventileerde ruimte of met een haardroger op de laagste stand.

Conclusie

Dit versnipperde traagschuim kussen van Bedworld is een fantastisch kussen dat zal bijdragen tot het verminderen van ochtendstijfheid en dat beknelde zenuwen door slechte slaapposities zal elimineren. De luxe en zachte hoes van bamboe is zeer ademend en zal je het gevoel geven alsof je in een 5-sterren hotel slaapt. Koop vandaag nog één van deze geweldige kussens en slaap vannacht al beter.