Naar de content
/Het beste latex hoofdkussen Slaapcity | 2020

Het beste latex hoofdkussen Slaapcity | 2020

Buik- en zijslapers zullen genieten van de comfortabele steun die dit natuurlatex kussen hoofdkussen biedt. Een stevig kussen dat niet zal verschuiven of midden in de nacht zijn vorm verliest, is vooral voor mensen die graag op hun zij slapen belangrijk. Ze hebben een kussen nodig dat zijn vorm zal behouden, terwijl het toch voorzichtig de nek en de rug in de juiste positie houdt.

Zijslapers hebben er moeite mee om zich tijdens de nacht in een fysisch correcte positie te houden. Wanneer een hoofdkussen te zacht is, kan het hoofd te ver naar de zijkant gaan leunen, zodat de wervelkolom niet meer recht is en de zenuwen bekneld raken. Wanneer dat gebeurt, zullen de spieren samentrekken en zullen de gevoelige zenuwen afgeknepen worden. Het natuurlatex gezoneerde kussen Sleeptight 2 is perfect ontworpen om comfort en steun te kunnen bieden en om pijn in de nek en rugpijn, geassocieerd met het slapen op je zij, te kunnen elimineren.

BeddenREUS Kussen Sleeptight II

Kenmerken van het 100% natuur latex Slaapcity

  • Geeft stevige ondersteuning voor zijslapers
  • 100% natuurlijke materialen
  • Gezoneerde drukverlichting
  • Anti-stof en anti-meeldauw
  • Koele luchtstroom ventilatie
  • Zachte hoes van bamboestof

Voordelen van latex Slaapcity hoofdkussens

Iedereen moet een Slaapcity kussen hebben, want het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke slaap krijgt, om je voor te kunnen bereiden voor de volgende dag. De dikke binnenbekleding van de kussens bestaat uit milieuvriendelijk latex, gewonnen uit rubberbomen. Het rubber wordt gevormd tot een krachtige, verende latex kern, die zich snel aanpast aan de vorm van je lichaam, maar toch stevig genoeg blijft om je te ondersteunen als je slaapt en om je lichaam in een rechte lijn te houden.

Ademend latex voor een koelere slaapomgeving

De veerkrachtige latex kern is geperforeerd met honderden gaatjes en in het kussen zitten tunnels, die voor een optimale luchtcirculatie door het rubber zorgen. Zo kunnen lichaamswarmte en warmte uit de omgeving niet in het kussen blijven hangen. Het is veel gemakkelijker om goed te slapen wanneer je kussen comfortabel en koel aanvoelt.

Geen synthetische toevoegingen

Slaapcity kussens zijn gemaakt van 100% pure natuurlatex, zodat je maximaal comfort krijgt en schimmels en vocht geen kans hebben om zich op te hopen in dit kussen. Latex is ook van nature anti-microbieel, zodat bacteriën en schimmels geen enkele kans maken. Niet alleen kunnen bacteriën en schimmels de oorzaak zijn van allergie- of ademhalingsproblemen, ze kunnen ook andere gevaren voor de gezondheid creëren. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de geur opbouw in kussens, omdat ze met de tijd schadelijke sporen en virussen achterlaten.

latex kussen behoudt zijn vorm

Het zal, hoeveel je tijdens de nacht ook woelt en draait, niet indeuken, ophopen, uit model raken of plat worden. Het zal na verloop van tijd niet afbrokkelen en het zal jaren meegaan en eruit blijven zien als nieuw.

latex kussens houden geen vocht vast

Omdat de kussens zijn gemaakt van rubber, dat niet poreus is, zal zich geen vocht kunnen ophopen in het kussen. Dat voorkomt dat het kussen zal verpulveren, dat er zich schimmels vormen en het houdt je droog als je slaapt.

Geen gedoe om het schoon te maken

Het enige wat je hoeft te doen om dit geweldige kussen in topvorm te houden, is de hoes te verwijderen en deze met een mild sopje te wassen. Het is niet nodig om vulling grondig schoon te maken, omdat vocht en vuil niet in het materiaal kunnen komen. Was eventueel de hoes op een lage temperatuur in de wasmachine en doe de hoes, als het volledig droog is, weer terug om de latex kern.

Nadelen van latex hoofdkussen

De ondersteuning van een latex kussen is anders en daarom kan het voor mensen, die gewend zijn aan traditionele kussens, moeilijk zijn en wat tijd kosten om hieraan te wennen. Elk van de nadelen zijn dingen die met een kleine mentale of fysieke aanpassing overwonnen kunnen worden. De pijnvrije slaap met het natuurlatex gezoneerde kussen is echt de moeite waard en daarom moet je wat tijd besteden aan het uitzoeken hoe dit kussen het beste in jouw voordeel werkt.

Latex kussens maten

Als je denkt dat een kussen licht en donzig is, kan dit zware, solide kussen als een verrassing voor je komen. Eén van de dingen die het natuurlatex kussen zo’n geweldig kussen voor zijslapers maakt, is dat stevige, solide gevoel. Dat kan zich ook vertalen in een groot en zwaar gevoel en dat kan even wennen zijn.

De latex geeft bepaalde geur af

Wanneer een latex hoofdkussen voor de eerste keer uit de verpakking wordt gehaald, kan er een geur vrijkomen, die voor nieuwe gebruikers vreemd is. Het is geen blijvende geur en als je het kussen een paar uur laat luchten, zal de geur snel verdwijnen. Dit soort kussen zal elke keer, als het voor langere tijd wordt opgeborgen in een afgesloten zak, deze geur krijgen. Voordat je het kussen weer gaat gebruiken, leg je het een paar uur in een goed geventileerde ruimte om ervoor te zorgen dat de geur verdwijnt.

Opmerkingen van consumenten: Ook fijn een donskussen

Uit meer dan duizend opmerkingen blijkt dat het natuurlatex kussen een echte winnaar is voor consumenten. Hier zijn een paar opmerkingen over het Slaapcity kussen van gebruikers: Zijslaapkussen

Extra grote kussens zorgen voor een geweldige ondersteuning van het lichaam tijdens het slapen op de zij en geven ook een fantastische ondersteuning aan de nek.

Ziet er geweldig uit op het bed en voelt geweldig aan voor mijn lichaam.

Perfecte hoogte om zonder pijn in de nek op mijn zij te kunnen slapen, terwijl het toch een zacht kussen is voor mijn hoofd. Voor mij is dit absolute het hoofdkussen zijslapers!

 Lees meer recensies van klanten over het Slaapcity kussen op Bol.com

Conclusie latex hoofdkussen

Als je op zoek bent naar een geweldig kussen om je te ondersteunen als je slaapt, zodat je weer met een fris en verjongd gevoel wakker kunt worden, kan dit de perfecte keuze voor je zijn. Koop het nu op bol.com en slaap vanaf nu pijnvrij. Hoofdkussen nekklachten, traagschuim hoofdkussens, wigkussens, reiskkussen,