Naar de content
/Slaapcity

Slaapcity

5 Jaar garantie
30 Dagen proberen
100% Tevredenheid
Vandaag besteld is morgen in huis

“Wij nemen kwaliteit serieus en streven er daarom ook naar om hoge kwaliteit producten aan te bieden die jouw leven gezonder en meer comfortabel maken. Daarom hebben wij standaard drie garanties”

Slaapcity

Wat onze klanten zeggen over Slaapcity

Blij met het memory foam kussen met nek steun. Ik heb zolang slecht geslapen en bijna dagelijks met pijn in mijn nek wakker worden. Dat is met dit kussen verleden tijd. We hadden deze kussens veel eerder moeten kopen. Echt top!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

Zoveel kussens versleten en nooit echt goed…. Nu echt alleen maar lof! Heerlijk ⭐⭐⭐⭐⭐

Na jaren op zoek te zijn geweest naar een goed kussen, heb ik nu het kussen gevonden wat mij de juiste ondersteuning bied en dus een goede nachtrust! Zoals de naam van het kussen al aangeeft zijn ook mijn nekklachten verleden tijd!! Bedankt Slaapcity voor het terug geven van mijn nachtrust!⭐⭐⭐⭐⭐

traagschuim kussen

Traagschuim kussens

Deze pagina helpt bij het vinden van traagschuim kussen voor jouw specifieke behoeften en de redenen waarom het overschakelen op een traagschuim kussen een comfortabelere en over het algemeen betere nachtrust kan geven.

Traagschuim kussens

Donskussens

Hier vind je de beste donskussens beschikbaar op de markt.

Donskussens

Zwangerschapskussens

Met een snel groeiende buik is het een goed moment om naar een betere slaapoplossing te gaan zoeken en te investeren in een zwangerschapskussen.

Zwangerschapskussens

Hoofdkussen nekklachten

Moeite met het vinden van kussens die niet geschikt zijn voor een goede nachtrust? Trakteer jezelf op een traagschuim kussen met nek ondersteuning voor een betere nachtrust!

Hoofdkussens neklachten

Beste hoofdkussens

Hier vind je de beste hoofdkussen van Slaapcity en die op bol verkrijgbaar zijn.

Beste hoofdkussens

Beste Reiskussens

Het beste reiskussen van Slaapcity Top 10 | 2020 koopadvies

Reiskussens

Beenkussen

Hier gaat het enkele over de beste beenkussens die er momenteel op de markt zijn, wie er het meest van kunnen profiteren, evenals wat je van jouw kniekussen mag verwachten.

Beenkussen

Dekbed

Lees verder voor een deskundige begeleiding bij het kiezen voor het beste dekbed 240×220, inclusief de beoordelingen over de beste modellen.

Shop dekbedden

Dekbedovertrek

In deze handleiding geven we jou een overzicht van waarom je een dekbedovertrek nodig hebt, de materialen die worden gebruikt om ze te maken en waarop je moet letten bij het winkelen.

Shop Dekbedovertrek

Zijslaapkussen

Hier wordt uitgelegd waarom je een goed lichaamskussen moet kopen en helpen we je bij het vinden van de beste lichaamskussens voor jou.

Zijslaapkussens

Hoofdkussen Buikslapers

Hier vind je de beste kussens voor buikslapers van Slaapcity

Buikslaap kussens

Hoofdkussen zijslaper

Hier vind je de top 10 beste hoofdkussens voor zijslapers

Hoofdkussens zijslapers

Bamboe hoofdkussen

Koop hier het beste bamboe hoofdkussen van nederland

Bamboe hoofdkussen

Wigkussen

Verzwaringsdeken

Verzwaringsdeken

SlaapCity®: ontdek onze service en garanties

Wij nemen kwaliteit serieus en streven er daarom ook naar om hoge kwaliteit producten aan te bieden die jouw leven gezonder en meer comfortabel maken. Daarom hebben wij standaard drie garanties:

– 5 Jaar garantie: wij staan voor kwaliteit en onze kussens hebben standaard 5 jaar garantie op onze producten.

– 30 Dagen proberen: een kussen kan voor iedereen anders liggen en daarom bieden wij standaard 30 dagen om uit te proberen. Bevalt het niet? Geen probleem, dan kun je het kussen gratis retourneren.

– 100% Tevredenheid: wij streven naar de volle tevredenheid bij onze klanten en bieden daarom standaard een niet goed, geld terug garantie.

– Ontwikkelt met experts: onze producten zijn in samenwerking met verschillende fysiotherapeuten en orthopedische experts ontwikkelt.

Bestel bij Slaapcity en ervaar morgen nog waarom Slaapcity® zo geliefd is bij meer dan 20.000 klanten.