Naar de content
/Beoordeling van het Snoozing Medical kussen voor zijslapers

Beoordeling van het Snoozing Medical kussen voor zijslapers

Veel mensen slapen het liefste op hun zij. Dit is ook een goede positie om aan te nemen als je last hebt van snurken of slaapapneu. Slapen op je zij kan echter ook voor problemen zorgen als je te weinig ondersteuning krijgt, waardoor je wervelkolom niet in de juiste positie ligt. Een goed kussen, zoals het Snoozing Medical kussen voor zijslapers, kan precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bieden, terwijl het ook een zachte, comfortabele rustplek voor je hoofd biedt, waardoor je heerlijk kunt slapen.

Kenmerken van het Snoozing Medical hoofdkussen voor zijslapers van Snoozing Medical

  • 100% dikke katoenen hoes van de allerbeste kwaliteit
  • Verstevigde randen
  • Makkelijk in het onderhoud
  • Ultrazachte vezelvulling met microgeldeeltjes

Eigenschappen van een gelvezel kussen voor zijslapers

Een goed kussen voor zijslapers kan zich aan het lichaam aanpassen en voldoende ondersteuning geven aan het hoofd en de nek, zodat de wervelkolom de hele nacht lang uitgelijnd blijft. Het Snoozing Medical kussen voor zijslapers heeft alles in huis voor een goede ondersteuning zodat je sneller in slaap zult vallen, langer in slaap blijft en pijnvrij wakker wordt zodat je weer klaar bent voor een nieuwe dag.kussen voor zijslapers

Extra brede stiksels en versteviging van 10cm

Het Snoozing Medical kussen voor zijslapers heeft twee stevige stukken en extra stiksels, die gelijkmatig zijn verdeeld rondom elk van de vier kanten, zodat het kussen niet zal kromtrekken of indeuken als je slaapt. Dit is vooral erg belangrijk voor zijslapers, omdat je in die houding een grotere ruimte tussen het matras en je hoofd overhoudt. De dikte van dit kussen houdt je hoofd in de juiste positie om spierspanning en beknelling van de zenuwen te voorkomen, zodat je daar ’s nachts en als je wakker wordt geen last van hebt.kussen voor zijslapers

Extra groot kussen voor ondersteuning van het hele lichaam

Zijslapers zullen genieten van dit kussen omdat het een geweldige ondersteuning voor het hoofd en de nek geeft, terwijl je het kussen ook kunt gebruiken voor de ondersteuning van de rest van het lichaam. Door de lange zijden van het Snoozing Medical kussen voor zijslapers kun je het om je hele lichaam wikkelen, zodat je op een perfecte manier de wervelkolom kunt ondersteunen.

Superieure luchtstroom voor koel slaapcomfort

Binnenin het Snoozing Medical hoofdkussen zijslapers zitten microvezels, gemaakt van een flexibele gel, die ervoor zorgen dat het kussen zich kan aanpassen aan de vorm aan je nek, terwijl het toch voor voldoende ondersteuning zorgt. Omdat de vezels compact zijn, kan de lucht goed door het kussen stromen waardoor de lichaamswarmte zich niet zal ophopen in het kussen. Dezelfde luchtstroom houdt ook vocht en bacteriën uit het kussen, waardoor je een schonere en gezondere slaapervaring krijgt.

Nadelen van het Snoozing Medical kussen voor zijslapers

Het Snoozing Medical kussen voor zijslapers is een zeer ondersteunend kussen, maar het heeft ook een paar functies, die door nieuwe gebruikers als minder aangenaam worden ervaren.

Het ziet er uit als een baksteen, in plaats van als een traditioneel kussen

Mensen worden vaak afgeschrikt door de verschijning van het gel kussen als ze deze voor het eerst zien. De extra versteviging in de hoeken zorgt ervoor dat het kussen rechthoekig is en dat het deze vorm ook te allen tijde blijft behouden. Hoewel het er niet uitziet als een gewoon kussen, is de vorm een belangrijk onderdeel van de reden waarom dit kussen zo geschikt is voor zijslapers. Het zal niet van vorm veranderen als je gaat verliggen en het zal je helpen om je tijdens je slaap in de juiste positie te houden.

De gelvezelvulling kan platter worden

De kern van dit kussen bestaat uit vormbare, zachte gelvezels. Deze kleine microvezels zijn zeer geschikt om voor een nauwsluitende pasvorm te zorgen, als je je beweegt in je slaap. Het idee is vergelijkbaar met andere soorten vulmiddelen, gemaakt van kleine deeltjes of zelfs een watervulling, maar anders dan water, laten de gelvezeldeeltjes lucht door, waardoor het kussen comfortabel en koel blijft. Omdat het kussen uit vele kleine stukjes bestaat, kunnen die met de tijd uit elkaar worden gedrukt, waardoor je het kussen soms moet opschudden om het weer terug in model te brengen.

Onderhoud van het Snoozing Medical kussen

Indien dat nodig is, kun je het kussen op de delicate stand van de wasmachine wassen. Je kunt een wasmiddel voor delicate materialen, zoals bijvoorbeeld Woolite, gebruiken. Laat het kussen voor gebruik goed drogen.

Beoordelingen van consumenten

De vele positieve recensies bewijzen dat dit kussen een zeer handige manier is om je nek te ondersteunen en terwijl je op je zij slaapt in een lijn met je rug te houden. Hier volgen enkele opmerkingen van gebruikers…

Als zijslaper raken al mijn kussens snel plat en ik heb nooit eerder een kussen gevonden dat dik genoeg was om mij ondersteuning te geven zoals dit kussen doet.

Het is zo zacht en luxueus, dat ik nooit meer zonder het Snoozing medical kussen wil.

Beste kussen voor zij-of buikslapers dat ik ooit heb gebruikt.

Kenmerken van het Snoozing Medical hoofdkussen voor zijslapers van Snoozing Medical

Lees meer klantbeoordelingen op Bol.com

Conclusie

Het Snoozing Medical kussen voor zijslapers is een ondersteunend kussen in een gemiddelde prijsklasse, dat alle van de beste kwaliteiten van een luxe kussen te bieden heeft. Vanwege de extra dikke zijkanten is het minder geschikt voor buik- of rugslapers, maar zijslapers zullen dol zijn op dit kussen. Koop er nu één op bol.com en ontdek hoe geweldig het kan zijn om de ondersteuning, die je nodig hebt, te krijgen en de hele nacht door heerlijk te kunnen slapen.