Naar de content
/Beste traagschuim hoofdkussen Slaapcity.nl | 2022

Beste traagschuim hoofdkussen Slaapcity.nl | 2022

De Beste Traagschuim Hoofdkussens

Deze handleiding is bijgewerkt.

Ben jij het zat om ’s nachts onrustig te slapen en te ontdekken dat je traditionele, met veren gevulde kussen, plat is geworden? Word je ‘s ochtends wakker met nekklachten en een pijnlijke bovenrug en voel je je onrustig omdat jouw hoofd niet voldoende werd ondersteund?

Voor degenen onder jullie, die aan deze kussen gerelateerde problemen lijden, hebben wij een handleiding gemaakt om jou te helpen bij het vinden van het best beoordeelde traagschuim kussen voor jouw specifieke behoeften en de redenen waarom het overschakelen op een traagschuim kussen een comfortabelere en over het algemeen betere nachtrust kan geven.

Omdat er in de winkels en online veel opties zijn om uit te kiezen, is het concept van het gebruik van traagschuim producten, die reageren op jouw lichaamstemperatuur en zich aanpassen aan jouw unieke vorm, snel populair geworden. Het begrijpen waarom je zou moeten overstappen van donzen kussens naar traagschuim kussens is de eerste stap om te bepalen waarom het misschien tijd wordt om die veren kussen achter je te laten.

Kort overzicht:

#1 Bedsure traagschuim kussen
#2 Slaapcity hoofdkussen tegen nekklachten
#3 Beste zijslaapkussen Bol.com
#4 Snuggle pedic
#5 Iso-cool
#6 zie onderaan pagina
#7 zie onderaan pagina

#1 Bedsure Traagschuim hoofdkussen

traagschuim hoofdkussen

Kenmerken van het traagschuim hoofdkussen van Bedsure

  • Hoes van bamboe/polyestermix van de allerbeste kwaliteit
  • Gemaakt van hoge kwaliteit
  • 100% CertiPure-US gecertificeerd traagschuim
  • Hypoallergeen
  • Anti-mijt
  • Binnenste vulling gemaakt van versnipperd visco-elastisch materiaal
  • Garantie zonder dat er vragen worden gesteld

Het belang van een traagschuim kussen voor alle slaapposities.

Het traagschuim kussen van Bedsure is een geweldig kussen voor zijslapers. Het is dik en stevig en zal niet plat gedrukt worden als je gedurende de nacht gaat verliggen. Terwijl alle slaapposities de juiste soort steun nodig hebben om de rug en de nek te beschermen, zijn zijslapers extra kwetsbaar voor het krijgen van pijn door onvoldoende ondersteuning ’s nachts. De ontstane ruimte tussen het matras en het hoofd, veroorzaakt door de opening tussen de schouders en de nek, maakt het moeilijk om je ruggengraat in een rechte positie te kunnen houden als je op je zij slaapt. Het maakt niet uit hoe je gaat liggen, door die opening zal het moeilijk zijn om je nek recht te houden.

Je nek tijdens de nacht in een rechte lijn met je rug houden, is voor iedereen van vitaal belang. Door het buigen van de nek kunnen de spieren bekneld raken en opzwellen. Het kan er ook toe leiden dat de gevoelige zenuwen in de nek samenknijpen en een scherpe pijn zullen uitstralen naar de rug, de armen en de benen. Een slechte slaaphouding kan ook leiden tot hoofdpijn en in sommige gevallen zelfs tot migraine. Het versnipperde traagschuim kussen is stevig genoeg om ervoor te zorgen dat je nek op een zachte, luxe en comfortabele wijze in de juiste hoek ten opzichte van je rug wordt ondersteund. Dit voorkomt pijn en ongemak, zodat je weer fit wakker wordt.

Traagschuim kussens krijgen de hoogste cijfers voor ondersteuning

Traagschuim is een geweldig materiaal voor het maken van kussens. Niet alleen biedt het de stevige steun, die nodig is om de nek in een rechte lijn te houden, het past zich ook aan, terwijl je slaapt, aan je houding waardoor je hoofd nooit verkeerd zal komen te liggen. Als je wakker wordt, hoef je het versnipperde traagschuim kussen met memory foam niet op te schudden om het weer in model te brengen omdat het zijn vorm blijft behouden en in tegenstelling tot andere soorten ondersteunende kussens, kan de lucht vrij door het kussen stromen.

Kussens van versnipperd traagschuim en solide vast traagschuim hebben veel van dezelfde kenmerken, maar het versnipperde traagschuim zal voor nog meer comfort zorgen. Door het versnipperde traagschuim kun je het kussen zelf vormen, om te kunnen voldoen aan jouw behoeften en je kunt met dit kussen zelfs comfortabel op je rug of op je buik slapen, wat moeilijker is met een solide kussen van vast traagschuim omdat deze daar te dik voor is.

Kwaliteit bij het traagschuim hoofdkussen van Bedsure

De technologie, die wordt gebruikt om dit kussen te produceren, is bekend. Er zijn vele traagschuim kussens beschikbaar, maar wil ervoor zorgen dat de kwaliteit de allerbeste is, die je kunt krijgen. De kussens van dit merk zijn gemaakt van 100% CertiPUR-US schuim. CertiPUR-US is een bedrijf dat verzekert dat alle producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit traagschuim in de Verenigde Staten en dat er geen geïmporteerd schuim van een mindere kwaliteit is gebruikt. CertiPUR US-schuim is ook hypoallergeen en anti-mijt, net zoals de gladde bamboestof, die is gebruikt voor de hoes.

Het CertiPUR US-logo op een product van traagschuim betekent ook dat het geen ozonaantastende stoffen bevat. Er zijn geen TDCPP of andere vlamvertragers in de materialen gebruikt en het bevat ook geen lood, kwik of andere metalen. Bedrijven die deze certificering hebben, zullen toch elk jaar opnieuw worden gecertificeerd en gekeurd.

Wat maakt het traagschuim kussen met een hoes van Bedsure zo speciaal?

In aanvulling op het soort schuim dat is gebruikt om de sponsachtige stevigheid van deze geweldige kussens te creëren, maakt ook gebruik van een verbeterde luchtstroom technologie, om het gehele kussen koel en comfortabel te houden. Door het versnipperde schuim kan er lucht door het hele kussen stromen zodat het kussen tijdens de nacht geen warmte zal vasthouden. De goede luchtstroom zorgt ook ervoor dat vocht en bacteriën zich niet in het kussen kunnen nestelen.

#2 Slaapcity Traagschuim kussen

Dit is misschien wel het beste hoofdkussen van versnipperd traagschuim op de markt. Een deel van de aantrekkingskracht van deze kussens is gelegen in het feit dat ze wat stevigheid en volume betreft zeer aanpasbaar zijn. Dit is mogelijk door de binnenhoes met ritssluiting, die kan worden geopend en worden gevuld met de gewenste hoeveelheid versnipperd traagschuim.

De snippers zijn volgens de fabrikant gemaakt van een eersteklas gepatenteerde mix van traagschuim. Bovendien zijn de navullingen voor deze snippers gemakkelijk verkrijgbaar, wat bijdraagt aan het verhoogde hypoallergene ontwerp.

Een ander hypoallergeen kenmerk is de afneembare hoes, die zorgt voor een gemakkelijke routinematige reiniging. Compleet met zijn strak geweven binnenhoes, is dit is één van de meer allergievriendelijke opties, die je zult vinden. Deze hoes is gemaakt van 60% polyester, 40% bamboe afgeleide rayon en is bedoeld om het kussen tijdens je slaap koel te houden.

Bekijk hier de prijs op bol

Er zijn met dit kussen maar weinig voorzienbare problemen. Eén van de weinige klachten is dat het even wennen kan zijn. Omdat een traagschuim kussen in vergelijking met traditionele veren kussens nogal een contrast is, is ongemak gedurende de eerste twee weken heel gebruikelijk. Als je er echter aan bent gewend, wordt het kussen best aangenaam.

Het enige andere probleem met deze optie is dat ook het heel anders is dan de andere traagschuim opties omdat het veel zachter is. Bij het kopen van een goed traagschuim kussen gaan velen ervan uit dat ze steviger zullen zijn. Met versnipperd traagschuim is het product echter merkbaar zachter, maar voor diegenen die willen genieten van de voordelen van traagschuim terwijl ze toch het ‘volume’ willen behouden, is dit een uitstekende keuze.

Wil je meer weten over dit product? Lees dan hier de volledige recensie.

#3 Beste zijslaapkussen op Bol

Van de Snuggle-Pedic wordt gezegd dat het vergelijkbaar met een donzen kussen is en dat het nooit plat wordt. Hoewel dit ook geldt voor traagschuim kussens, heeft dit merk een opmerkelijke gunst bij de consumenten gewonnen.

Net als bij de andere versnipperde traagschuim opties, biedt het de mogelijkheid om de hoogte en de stevigheid aan te kunnen passen doordat je de mogelijkheid hebt om de hoeveelheid versnipperd traagschuim binnenin aan te vullen of te verminderen. Het versnipperde traagschuim wordt omhuld door een binnenhoes en verder geïsoleerd door de ademende en de in de wasmachine wasbare buitenhoes.

Deze buitenhoes is de Snuggle-Pedic’s Ultra-Luxurious Kool-Flow™ micro-geventileerde bamboe hoes, die helpt om het ademend vermogen te verbeteren, wat zorgt voor een consistent koel kussen.

Het belangrijkste probleem dat kopers met dit merk versnipperd traagschuim kussen hebben ervaren, is dat het traagschuim na verloop van tijd niet meer zijn vorm lijkt te behouden. Velen hebben opgemerkt dat er na enkele maanden een matige hoeveelheid navulling nodig is. Maar sommigen hebben het kussen in de droger gedroogd en het oorspronkelijke ‘volume’ met succes hersteld.

Wil je meer over dit product weten? Lees dan hier de volledige recensie.

Bekijk hier de prijs op bol

#4 Goedkoop traagschuim hoofdkussen

Dit is een uitstekende optie voor degenen die vaak reizen omdat het een beetje kleiner is dan de andere kussens, maar het kan zeker ook voor thuis een zeer comfortabele optie zijn.

Het is ontworpen met afgeronde randen, waardoor het eruit ziet als een klassiek veren kussen met de stevige ondersteuning van 100% polyurethaanschuim.

De buitenhoes bestaat uit 75% polyester en 25% rayon van bamboe, waardoor het weer een aantrekkelijke hypoallergene optie is.

Omdat dit een middelgrote optie is, die een gemiddelde stevigheid biedt, zijn er niet veel klachten. Sommige mensen vinden het te groot om mee te reizen, terwijl anderen het weer te klein vinden om op te slapen. Sommigen vinden het te stevig naar hun smaak, anderen geven de voorkeur aan een nog stevigere optie.

Over het algemeen is dit dus een goede keuze voor degenen die regelmatig reizen en die een traagschuim kussen nodig hebben dat kleiner is dan het standaard formaat.

Bekijk hier de prijs op bol

#5 Traagschuim hoofdkussen voor rugslapers

Dit kussen wordt gemaakt door SleepBetter en maakt gebruik van de 100% visco-elastisch polyurethaan Active Air Technology™. Deze technologie zorgt voor een betere luchtstroom, wat leidt tot een koelere nachtrust terwijl je toch profiteert van de ondersteuning van het traagschuim.

Het kussen heeft een gusset-ontwerp, wat betekent dat het is gemaakt met extra materiaal aan de zijkanten, wat bedoeld is om de dikte te vergroten. De vorm bestaat ook uit microscopisch klein fase-veranderend materiaal, dat zich ’s nachts aan de lichaamstemperatuur aanpast.

Veel mensen, die dit kussen in het verleden hebben gekocht en er intens van hebben genoten, vinden dat de huidige kussens van mindere kwaliteit zijn dan in voorgaande jaren. Of dit te wijten is aan het productieproces van de fabrikant is onbekend.

Bekijk hier de prijs op bol

#6 traagschuim kussen voor buikslapers

Dit is de ideale keuze voor degenen, die regelmatig op hun zij slapen. Zoals al eerder vermeld, moeten zijslapers ernaar streven om hun hoofd in de ‘neutrale’ positie te laten rusten, dat wil zeggen wanneer de nek en de rug comfortabel zijn uitgelijnd. Elite Rest streeft ernaar om deze specifieke ondersteuning zo goed mogelijk te bieden.

Een belangrijk kenmerk van dit contour kussen zijn de verschillende hoogtes aan elk uiteinde. Aan het ene uiteinde is het 2,75 inches hoog en aan het andere uiteinde is het 4 inches, waardoor het comfort aan jouw nek en rug kan worden aangepast.

Het meest voorkomende probleem met het contour kussen van dit merk zijn de kleine afmetingen. Velen hebben ontdekt dat het kleiner is dan verwacht en eigenlijk te klein is om bij hun specifieke lichaamstype te passen. Iedereen die bovengemiddeld lang of zwaar is, kan dit ongemak ervaren.

Hoewel er wordt geadverteerd dat dit kussen een gemiddelde stevigheid heeft, hebben velen opgemerkt dat het één van de zachtste traagschuim kussens is. Als je op zoek bent naar een steviger gevoel, is dit misschien niet de ideale keuze voor jou.

Bekijk hier de prijs op bol

#7 Hoofdkussen traagschuim zijslapers

Deze optie is eigenlijk een traditioneel traagschuim kussen en is ideaal voor veel verschillende slaapgewoonten. Met een hoogte van 5 inch is dit kussen één van de hogere in zijn soort, waardoor het steeds vaker voor zowel rug- als zijslapers een ondersteunende keuze wordt.

Het beluchte traagschuim ontwerp is uniek en is gemaakt met een patroon van gaatjes om je hoofd koel te houden en om tegelijkertijd een geventileerde nek- en hoofdsteun te bieden. Deze vorm van ventilatie voor traagschuim wordt steeds belangrijker en Conforma loopt met zijn revolutionaire ontwerp echt voorop.

Conforma is ook trots op haar traagschuim van de ‘volgende generatie’, compleet met de verkoelende eigenschappen, die deze ventilatie mogelijk maken. Dit beluchte ontwerp is bedoeld om de lichaamswarmte af te voeren en de lucht door het materiaal te laten gaan.

Bekijk hier de prijs op bol

#8 Beste traagschuim kussen

Dit kussen adverteert nuttig te zijn voor mensen met verschillende gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld zure reflux en rugpijn. Het zorgt voor een lichte verhoging van de bovenrug en het hoofdgebied.

Door gebruik te maken van de zwaartekracht houdt dit kussen het zuur in je maag, in plaats van dat het door de slokdarm omhoog komt en zure reflux veroorzaakt. Vooral voor degenen die zwanger zijn, wordt dit kussen aangeprezen (lees onze volledige kopershandleiding voor zwangerschapskussens).

Zoals met veel wig kussens, is er veel discussie of dit aanbod de optimale hoogte biedt voor een comfortabele slaap. Velen die dit kussen kochten, vonden de helling te steil maar merkten ook op dat de kwaliteit en de stevigheid van het hoogste niveau waren.

Bekijk hier de prijs op bol

#9 Beste beoordeelde traagschuim kussen

Dit product is het meest unieke onder de best beoordeelde traagschuim kussens. Het heeft alle voordelen, die al eerder zijn opgemerkt over de meer traditionele voorgevormde stijl, met de potentiële extra voordelen van een verkoelende gel, die de warmte tijdens je slaap vermindert.

Dit kussen van gel en traagschuim heeft aan één zijde een hoogte van 4 inch en aan de andere zijde een hoogte van 5 inch, wat dit kussen voor bijna elke zijslaper ideaal maakt. Nogmaals, dankzij de contouren van dit product kan de slaper het comfort van een uitgelijnde rug, nek en hoofd ervaren.

Het enige opmerkelijke probleem dat wordt ervaren, is de aanhoudende geur. Hoewel veel traagschuim kussens de eerste dagen tot een week een chemische geur afgeven, heeft met name dit kussen een blijvende geur, die maar niet lijkt te verdwijnen.

Bekijk hier de prijs op bol

Het traagschuim kussen versus het traditionele donzen kussen

Er zijn verschillende redenen waarom zo veel mensen voor traagschuim hebben gekozen in plaats van de meer traditionele opties. Voor sommige personen, vooral voor degenen die op hun rug slapen, kunnen de gevederde opties praktisch zijn, omdat rugslapers een minimale nek- en hoofdsteun nodig hebben. Talloze anderen, met name degenen die op hun zij slapen, hebben echter veel voldoening gevonden nadat ze hadden besloten om het ganzendons aan de kant te zetten en voor het traagschuim te gaan.

Voordelen Zijslapers

Jarenlang werden kussens met eenden- en ganzenveren gevuld die, hoewel ze in het begin zacht zijn, de hele nacht door samen gedrukt worden en je hoofd uiteindelijk op een plat kussen laten rusten. Dit gebrek aan ondersteuning bij donzen kussens heeft ertoe geleid dat sommige traditionele gebruikers gezondheidscomplicaties hebben ervaren. Vooral voor degenen, die voornamelijk op hun zij slapen, is het gebruikelijk om ’s ochtends vaak een stijve nek te ervaren vanwege de onjuiste uitlijning van de wervelkolom. Er zijn veel opties voor zijslapers op de markt en veel daarvan zijn op traagschuim gebaseerd.

De optimale positie voor de nek tijdens rust is wat experts de ‘neutrale’ positie noemen. Dit is wanneer die natuurlijke kromming van de nek de perfecte en comfortabele hoek heeft, om de gewrichten niet overdreven te buigen of samen te drukken. Om deze ideale uitlijning van de nek mogelijk te maken, is het het beste om een kussen te vinden dat dik genoeg is om jouw hoofd zacht en gelijkmatig in de ‘neutrale’ positie te laten rusten.

Als je al lang last van allergieën hebt en nog geen enkele vorm van verlichting hebt gevonden, ligt het probleem mogelijk onder jouw hoofd. Van traditionele ganzendons, eendenveren en zelfs synthetische kussens is algemeen bekend dat ze allergische reacties kunnen veroorzaken.

Volgens Ashley Woodcock, hoogleraar ademhalingsgeneeskunde in South Manchester, bevatten de meeste traditionele gevederde kussens huisstofmijten en miljoenen schimmelsporen, die miniatuur ecosystemen in je kussens creëren. (Bron)

Deze kleine wezens, gecombineerd met je zweet, zorgen voor een broeinest van bacteriegroei terwijl je slaapt, wat leidt tot problemen met allergieën.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, stelt Jeffrey C. May van May Indoor Air Investigations in Cambridge, Massachusetts, dat voor mensen met allergieën deze traditionele kussens ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen. Hij vergelijkt het slapen op een met veren gevuld kussen met een levende vogel in je kamer.

Hij biedt veel oplossingen, zoals bijvoorbeeld het periodiek in de droger drogen van je kussen en het vermijden van het naar bed gaan met nat haar. Veruit de meest langdurige en optimale oplossing is om te kiezen voor een veiligere en meer hypo-allergene optie, zoals het traagschuim kussen.

Minder nekpijn

De belangrijkste reden om over te schakelen naar een ander kussen is om de nekpijn te verzachten (zoek een goed schouderkussen). Een andere reden om over te stappen is dat cervicalgia in de loop van de tijd de oorzaak is van veel meer ernstige gezondheidsproblemen. Hoewel deze pijn het gevolg kan zijn van vele factoren zoals bijvoorbeeld een auto-ongeluk, een sportblessure of genetica, zal het gebruik van een verkeerde neksteun door spanning en stress op de nek en de rug te veroorzaken de reeds bestaande aandoening alleen maar verergeren.

Wat maakt traagschuim kussens zo bijzonder?

Naast het traditionele veren aanbod, zijn er verschillende andere aangeboden stijlen die jouw oplossing zouden kunnen zijn. Je zult merken dat er water- en zelfs boekweit modellen worden verkocht als oplossingen voor veelvoorkomende aandoeningen, die verband houden met een slecht ondersteunend hoofdkussen, nekpijn of allergieën. Er zijn echter specifieke kenmerken en voordelen van traagschuim, die anders zijn dan alle andere keuzes.

Motion Transfer Resistance

Het meest bekende voordeel van een traagschuim kussen is het gemak van de bewegingsoverdracht. Terwijl het voor het eerst erkenning kreeg met zijn tegenhanger, het traagschuim matras, stelt deze technologie ook het kussen in staat om in wezen een mal rond jouw hoofd te vormen voor een optimale hoofd- en neksteun. Van dit voordeel is ook bekend dat het leidt tot een vermindering van het snurken omdat het traagschuim de nek op één lijn houdt en de luchtdoorgang open houdt.

Blijvend ondersteuning met traagschuim

In tegenstelling tot de veren kussens, verliest traagschuim na verloop van tijd zijn vorm niet. Het is nooit nodig om dit type op te schudden omdat het is ontworpen om, zoals al eerder vermeld, de bewegingsoverdracht te weerstaan. Ze zijn voornamelijk gemaakt van polyurethaan en dat materiaal is speciaal vervaardigd om zijn vorm jarenlang te behouden. In tegenstelling tot de traditionele producten, die ongeveer elke 1 tot 3 jaar moeten worden vervangen, hebben deze kussens een lange levensduur.

Het is echter wel belangrijk om op te merken dat (zoals je ook zult lezen) sommige van de versnipperde traagschuim keuzes de neiging hebben om in de loop van de tijd geleidelijk hun vorm te verliezen en mogelijk wat extra vulling nodig hebben.

Problemen met traagschuim kussens

Hoewel er heel weinig problemen worden ervaren door degenen, die traagschuim kussens hebben gekocht, is het belangrijk om er een paar problemen te overwegen, die regelmatig door consumenten worden benadrukt.

En onze handleiding over de dichtheid van traagschuim kan ook een nuttige bron voor je zijn.

Kosten

Hoewel veel traditionele kussens voor een relatief goedkope prijs kunnen worden gekocht, zijn traagschuim kussens één van de duurste opties op de markt. Sommige kosten wel meer dan $ 100, terwijl andere nekondersteunende producten, zoals bijvoorbeeld waterkussens, ongeveer de helft van die prijs kosten, variërend van $ 40 tot $ 60. Uiteindelijk moet jij beslissen hoe veel een consistente, comfortabele nachtrust jou waard is.

Warmte 

Net als zijn tegenhanger, het traagschuim matras, staat dit gebruikte polyurethaan materiaal erom bekend dat het de hele nacht warmte vasthoudt. Hoewel dit in het verleden een veelvoorkomende klacht was, zijn er de afgelopen jaren enkele technieken gekomen die helpen bij het verkoelen van het traagschuim.

Hoewel de meeste tips voor het verminderen van het vasthouden van een oncomfortabele warmte voor jouw matras gelden, kunnen veel ervan ook op jouw kussen worden toegepast.

Aanbevolen voor jou: de acht beste verkoelende kussens, die je de hele nacht koel zullen houden – 2020 beoordelingen

Geur

Eén van de meest vervelende problemen is de onaangename chemische geur, die het de eerste dagen of zelfs een paar weken zal afgeven. Met vrijwel elke optie op de markt zal deze geur onmiddellijk een afschrikmiddel zijn. Als je het echter elke dag laat luchten en wat geduld hebt, gaat het vaak na verloop van tijd weg.

Verschillende soorten traagschuim kussens

Nu je de voor- en nadelen kent, is het goed om naar de verschillende subcategorieën en hun unieke kenmerken te kijken om te kunnen bepalen welke van deze opties voor jou geschikt zijn.

De meest gekochte optie is het traditioneel gevormde kussen. Deze versie is elementair: een stuk traagschuim dat is gesneden naar de vormspecificaties van jouw hoes.

Op het eerste gezicht zou je het waarschijnlijk ook afdoen als een met veren gevuld kussen, omdat het slechts een rechthoek is met een hoes erom.

Contour

Het is echter in een specifiekere vorm gesneden en het is uniek gemaakt om je hoofd in de perfecte hoek te houden. Met het doel om ideale ondersteuning te bieden voor het hoofd en de nek, zul je waarschijnlijk met betrekking tot verlichting van nekpijn maximale resultaten behalen.

Dit type is echter niet populair bij slapers, die de hele nacht liggen te woelen. Dit model is doorgaans alleen comfortabel in bepaalde posities. Degenen die op hun buik slapen zullen dit kussen zelfs onaangenaam vinden.

Deze opwindende optie lijkt daarin op de traditionele optie. Het heeft de vorm van een kussen gevuld met veren. De inhoud bestaat echter uit duizenden versnipperde stukjes traagschuim, die stevig op elkaar zijn geperst.

Deze optie wordt steeds populairder omdat de versnipperde vulling ‘s nachts koeler blijft, waardoor je minder warmte vasthoudt. Bovendien kunnen de hoogte en de hoeveelheid vulling aan de gewenste vorm worden aangepast.

Deze vorm en de stijl is de meest unieke van de vier aanbiedingen. Meestal is het een grote driehoek, die is gemaakt van een enkele plak traagschuim. Hoewel het voornamelijk niet voor slaapsituaties wordt gebruikt, heeft het veel praktische toepassingen voor jouw gezondheid.

Dit is een geweldig kussen om te gebruiken tijdens het lezen, tijdens de zwangerschap of voor mensen met ademhalingsproblemen.

Om het goed af te ronden

Als je een zijslaper bent, kun je veel baat bij de voorgevormde stijl hebben. Voor velen die op hun rug of buik slapen, is dit niet de meest geschikte keuze.

Als je zwanger bent of gastro-intestinale of slokdarm gerelateerde gezondheidsproblemen ervaart, kan het wig traagschuim kussen ideaal zijn. Als je de helling of de stevigheid echter niet prettig vindt, ben je misschien beter af met een kussen in de klassieke stijl of een versnipperd traagschuim kussen.

Wat jouw individuele slaapbehoeften ook zijn, er is absoluut een uitstekend traagschuim voor jou te vinden. Als je het nog steeds niet zeker weet, is Iso-Cool onze favoriete keuze, dus zorg ervoor dat je die eens bekijkt. Slaapcity