Naar de content
/Het Aqua waterkussen van Lanaform

Het Aqua waterkussen van Lanaform

Er zijn verschillende vormen van pijn, die ofwel worden verergerd tijdens het slapen in een verkeerde positie of worden veroorzaakt door een slechte ondersteuning tijdens de nacht. Mensen met nek- of rugpijn door een blessure moeten heel voorzichtig zijn als het gaat om de soort van ondersteuning die ze in bed gebruiken. Het gebruik van het juiste kussen is zeer belangrijk om de nek en de rug in de juiste positie te houden, terwijl je slaapt. Het gebruik van het verkeerde kussen kan zelfs leiden tot ernstige nek- of rugpijn. Het Aqua hoofdkussen van Lanaform is een geweldig ondersteunend hoofdkussen, waarvan je het niveau van ondersteuning kunt aanpassen door het veranderen van de stevigheid, zodat je, ongeacht de positie waarin je ook slaapt, gezond kunt slapen, je geweldig kunt voelen en pijnvrij wakker kunt worden.

kussen van Lanaform

Kenmerken van het Aqua Waterbase kussen van Lanaform

  • 100% katoenen hoes
  • Hypoallergeen materiaal
  • Klinisch getest voor superieure kwaliteit van de slaap
  • Eenvoudig te wassen in de wasmachine en te drogen
  • Extra groot voor volledige ondersteuning
  • Vloeistof beweegt voor totale ondersteuning

Goede ondersteuning voor zij-, rug- en buikslapers met het Aqua hoofdkussen van Lanaform

Er zijn veel ondersteunende kussens verkrijgbaar, maar de meeste zijn slechts gericht op één of twee specifieke slaaphoudingen. De manier waarop je slaapt, zal een diepgaand effect hebben op hoe je je voelt en of je pijn in je nek of je rug zult ervaren als je weer wakker wordt. Met het oog op de beste nachtrust, moet je je nek in één lijn met je wervelkolom houden, terwijl je op hetzelfde moment ook je hoofd goed ondersteunt. Het Aqua kussen van Lanaform heeft een interne binnenzak, die je op je eigen gewenste niveau kunt vullen met water, zodat je voor een optimaal comfort kunt zorgen

Zo kunnen mensen die op hun zij slapen de perfecte hoogte krijgen, die ze nodig hebben om hun hoofd op gelijke hoogte met hun rug te kunnen houden, terwijl buik- en rugslapers het kussen precies zo hoog kunnen maken, dat hun hoofd niet te ver naar achteren of naar voren wordt geduwd, zodat ze niet meer uitgelijnd liggen.

20 jaar technologie maakt het Aqua kussen van Lanaform tot een modern wonder

Sinds 1994 met behulp van de beste slaaptechnologie solide, stevige, kwalitatief hoogwaardige ondersteunende kussens. Die ervaring kun je terugzien in de creatie van hun meest geavanceerde kussen: het Aqua kussen. Dit geweldige ondersteunende kussen geeft consumenten een kussen dat luxe en uiterst flexibel is. Het Aqua kussen van Lanaform werd getest en scoorde zeer hoog in de volgende vijf categorieën: tijd om in slaap te komen, onderbrekingen tijdens de slaap, tijd om terug in slaap te vallen, de kwaliteit van de slaap en de vermindering van nekpijn.

Andere kussens kunnen in eerste instantie goed aanvoelen, maar uiteindelijk verliezen ze hun vorm, ondersteuning of worden ze na een paar uur plat. Dan zul je wakker worden en moet je het kussen opnieuw in model brengen. Je verliest zo kostbare slaap en meestal zul je daarna niet meer zo lekker slapen. Het kussen van Lanaform behoudt de hele nacht lang zijn vorm en beweegt met je lichaam mee, als je op je zij draait of als je gaat verliggen. De Aqua ondersteunt je lichaam stevig en zal de druk op je hoofd en je nek verminderen, door het gewicht van je lichaam als je beweegt te verspreiden.

De kern van water en de zachte polyester vulling zorgen ervoor dat het Aqua hoofdkussen voor superieur comfort zorgt

In het Aqua waterkussen van Lanaform zit een binnenzak voor het water, die volledig wordt bedekt met een dikke laag van 100% polyester vulling. Dit maakt het kussen een zacht kussen voor het hoofd, terwijl de waterkamer voor flexibele beweging, voldoende ondersteuning en de perfecte hoogte zorgt. De hoes is gemaakt van 100% dik katoen van de allerbeste kwaliteit voor een zacht, luxe en glad gevoel en het zorgt ervoor dat je de hele nacht lang koel en comfortabel kunt slapen. Het is een groot hoofdkussen met veel oppervlakte ruimte, waardoor het zeer geschikt is voor zijslapers, die ook graag hun rug of hun buik willen ondersteunen. Het is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen, die extra steun voor hun buik willen en die comfortabel willen liggen, zonder dat er druk op hun buik komt te staan als ze zich bewegen.

Gemakkelijk te onderhouden en een gezonde ambiance

De hoes kan van het kussen worden gehaald, zodat je gemakkelijke toegang hebt tot de binnenzak, om het niveau van het water aan te kunnen passen. Er zijn geen chemicaliën nodig om het water vers te houden. Omdat het water goed is afgesloten, hoef je het water maximaal een jaar niet bij te vullen of te verversen en omdat er door de dikke laag om de kern geen licht bij het water kan, zullen er zich geen algen of andere verontreinigingen vormen. De hoes is ook makkelijk wasbaar en kan in de wasmachine worden gewassen en in de droger worden gedroogd.

Met het Auqa kussen van Lanaform kun je verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Het is van de beste materialen gemaakt. Het bedrijf heeft een uitmuntende reputatie als het gaat om klantenservice en biedt een ruime garantie voor tevredenheid, zonder dat er in het geval van problemen vragen worden gesteld.

Houd de wervelkolom in een goede positie met het Aqua kussen van Lanaform

Samen met een goed matras, zorgt een ondersteunend kussen voor optimaal comfort tijdens het slapen en zorgt het ervoor dat de wervelkolom te allen tijde in de juiste positie ligt om pijn van letsels, dat erger kan worden als je slaapt of pijn veroorzaakt door slapen in een onjuiste positie, te vermijden. Daarbij kun je aan nekklachten denken.  Het Aqua kussen van Lanaform is ontworpen om je hoofd, je nek en je bovenrug te ondersteunen, waardoor je je kunt ontspannen en waardoor letsel kan worden voorkomen. Andere problemen kunnen worden veroorzaakt wanneer je tijdens je slaap op een standaard kussen gaat verliggen. Het Aqua kussen van Lanaform past zich aan aan je lichaam waardoor je met gemak en comfort kunt draaien of gaan verliggen, terwijl de rug en de nek voldoende en veilig ondersteund blijven.

Nadelen van het Original Aqua kussen van Lanaform

Er zijn niet veel nadelen aan dit kussen, maar het aqua kussen van Lanaform kan, in vergelijking met een gewoon donskussen of katoen gevuld kussen, wel een beetje zwaar zijn. Water weegt veel dus dat maakt het kussen, als je dat niet gewend bent, zwaar. Zodra je eenmaal gewent bent aan het gevoel en het gewicht van dit kussen, is dat niet langer een probleem en de geweldige ondersteuning maakt dat je al snel alle andere kussens vergeet.

Opmerkingen van consumenten

Je kunt veel over een kussen te weten komen door de ervaringen van anderen. Ik houd van het Aqua kussen, maar het krijgen van zoveel mogelijk positieve reviews is een goede manier om de algehele kwaliteit van een bepaald product te bepalen. De beoordelingen van het aqua kussen van Lanaform zijn overweldigend positief. Typische opmerkingen zijn onder meer:

Na al een paar kussens te hebben gekocht, ben ik nu eindelijk verlost van de pijn in mijn nek.

Het comfortabelste kussen dat ik ooit heb gehad.

In elk opzicht perfect.

Video: beoordelingen van het Original Aqua kussen van Lanaform

 

Lees meer klantbeoordelingen op Bol.com

Conclusie

Word vanaf nu fris wakker en ben klaar om met het Aqua kussen van Lanaform een nieuwe dag te begroeten. Dit is een fantastisch kussen, dat bescheiden geprijsd is en jaren mee zal gaan. Het heeft een geweldige en ruime garantie en is makkelijk te gebruiken. Het vullen gebeurt rechtstreeks aan de wastafel en het duurt slechts enkele minuten om het kussen te vullen. Bekijk vandaag nog het Aqua Waterbase kussen van Lanaform en maak je nooit meer zorgen over nek- of rugpijn.