Naar de content
/Beste zijslaapkussen Top 10 van Slaapcity | 2022

Beste zijslaapkussen Top 10 van Slaapcity | 2022

Beste zijslaapkussen 2020

Zijslaapkussens lijken misschien wat vreemd, als je er nog nooit een hebt gebruikt, maar volgens veel mensen kunnen ze wonderen voor je doen! Rugpijn, snurken, zwangerschapspijn en nek- en kniepijn kunnen allemaal door het zijslaapkussen worden verholpen. In dit artikel wordt uitgelegd waarom je een goed lichaamskussen moet kopen en helpen we je bij het vinden van de beste lichaamskussens van 2019.

Klik hier om onze # 1 keuze op Bol.com te kunnen bekijken

Het enige dat deze zijslaapkussens doen, is ondersteuning bieden aan de verschillende delen van jouw lichaam die dit het hardst nodig hebben. Ze zijn nuttig voor mensen die op hun rug of op hun zij slapen, maar zijn niet echt handig wanneer je op je buik slaapt. Dus waarom zijn lichaamskussens zo geweldig en hoe zorg je ervoor dat je een goede krijgt?

Inhoud 

 • Niet genoeg tijd gehad om onze gedetailleerde handleiding te lezen? Hieronder onze top 5 met de beste zijslaapkussens van 2020
 • Waarom zijn zijslaapkussens eigenlijk nuttig?
 • Hoe kun je het beste zijslaapkussen kiezen?
 • Top 10 beste lichaamskussens:
  • 1. Zijslaapkussen gevuld met traagschuim van Slaapcity.
  • 2. Zijslaapkussen gevuld met versnipperd traagschuim en een hoes van viscose en polyester – Coop
  • 3. Zijslaapkussen gevuld met vezelbolletjes van Squi
  • 4. Zijslaapkussen voor totale ondersteuning van Leach
  • 5. Zijslaapkussen voor totale ondersteuning van PharM
  • 6. Hoogwaardig J-vormig voorgevormd zijslaapkussen van We.
  • 7. Comfortabel zijslaapkussen voor totale ondersteuning van Mei
  • 8. Voorgevormd zijslaapkussen van Lea
  • 9. Knus zijslaapkussen van Nao
  • 10. zijslaapkussen voor totale ondersteuning Comf
  • Conclusie

Heb je niet genoeg tijd gehad om onze gedetailleerde handleiding te lezen? Hieronder staat onze top 5 van de beste zijslaapkussen van 2020

Nr. Afbeelding Naam Beoordeling van de redactie
1 Zijslaapkussen van Slaapcity
2 Zijslaapkussen voor totale lichaamsondersteuning Com
3 Zijslaapkussen voor totale ondersteuning Comfor
4 Zijslaapkussen gevuld met traagschuim van COOP
5 Zijslaapkussen gevuld met vezelbolletjes van Squis

Waarom zijn zijslaapkussen eigenlijk nuttig?

De ondersteuning die een zijslaapkussen biedt, maakt dit zo’n handig hulpmiddel om lekker te kunnen slapen. Er zijn voor jouw specifieke behoefte verschillende ondersteuningsniveaus beschikbaar. Door je knieën op het lange zijslaapkussen te laten rusten terwijl je het omarmt, kan het kussen je helpen om je knieën, benen en rug recht in een comfortabele slaaphouding te krijgen.

De kussens hebben verschillende vormen, die verschillende soorten pijnen kunnen helpen verlichten. Zwangere vrouwen vinden een zijslaapkussen veel comfortabeler dan een traditioneel hoofdkussen! Als je rugpijn hebt, zul je ook de extra ondersteuning als een geweldige remedie vinden. De meeste mensen krijgen ‘s nachts niet de ondersteuning die ze nodig hebben om de drukpunten van hun lichaam, die pijn kunnen veroorzaken, te ontlasten. Door met een zijslaapkussen te slapen, zul je na verloop van tijd merken dat het helpt om de pijn te verlichten!

Als je eenmaal een comfortabele houding met het lichaamskussen hebt gevonden, zal jouw lichaam ook ‘s nachts een betere bloedcirculatie hebben. Dit zal je helpen om in slaap te vallen en de hele nacht door te kunnen slapen.

Verwijzing naar: http://www.wikihow.com/Sleep-with-a-Body-Pillow

Jouw handleiding voor het vinden van het beste lichaamskussen

Hoe kun je het beste zijslaapkussen voor jou kiezen?

Die voordelen klinken allemaal geweldig! Hoe kun jij ervoor zorgen dat je het beste lichaamskussen vindt, dat je de meeste verlichting geeft en waarbij je je comfortabel voelt? Hier zijn een paar dingen waarop je moet letten bij het kiezen van een lichaamskussen:

 • Grootte

Hoewel alle zijslaapkussens lang zullen zijn, is er toch een breed scala aan maten beschikbaar. In het ideale geval zou je een kussen moeten nemen, dat zich helemaal tot onder je knieën uitstrekt. Dit is voldoende om de hele nacht alle delen van jouw lichaam comfortabel te houden.

 • Vorm

Rechte, platte kussens zijn de meest voorkomende soort lichaamskussens, maar je kunt ook een paar andere vormen vinden, die ook nuttig kunnen zijn. Ronde kussens kunnen een steviger ondersteuning bieden dan sommige platte kussens en ze kunnen ook comfortabeler voor je knieën en borst zijn.

C-, J- of U-vormige zijslaapkussens kunnen je rug steun geven, evenals je nek en je hoofd. U-vormige kussens zijn de meest ondersteunende van allemaal, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor zwangere vrouwen of mensen met rugletsels.

 • Vulling

Waar is het lichaamskussen mee gevuld? Sommige vezels geven meer ondersteuning, terwijl anderen zachter zijn en meer volume hebben. Wanneer je meer ondersteuning nodig hebt, zijn kussens van traagschuim de beste oplossing om je comfortabel te houden. Als je liever een goedkoper kussen hebt, dat makkelijk mee te nemen is, is meestal een katoenen kussen de beste keuze. Boekweit en dons worden ook gebruikt voor de vulling van zijslaapkussen, maar boekweit biedt een ander niveau van ondersteuning dan katoen en dons is één van de meest comfortabele vullingen voor kussens (maar ook warm).

 • Doel van het kussen

Elk zijslaapkussen heeft zijn eigen doel. Sommige zijn bedoeld voor zwangere vrouwen, terwijl anderen het beste zijn voor rugpijn of snurken. Overweeg, voordat je kijkt naar welk kussen je moet kopen, wat het doel van het kussen is. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je voor jouw behoeften de best mogelijke keuze maakt!

De tien allerbeste zijslaapkussens

1. Zijslaapkussen van Slaapcity

Beoordeling van de redactie:

Dit zijslaapkussen van Slaapcity is uitstekend voor mensen met rugpijn en die wat meer ondersteuning nodig hebben. Omdat het gevuld is met traagschuim is het niet zo stevig als een kussen van massief schuim. De vulling maakt het zeer comfortabel, terwijl het toch zijn vorm behoudt.

Wanneer het kussen net geleverd is, zal het samengedrukt zijn en verzegeld in een plastic zak zitten. Nadat je de zak hebt verwijderd, krijgt deze binnen enkele uren haar volledige vorm. Om het proces te versnellen, kun je het ook in de droger doen om het klaar voor gebruik te maken. Nadat het kussen is uitgezet naar zijn normale grootte en vorm, kan het zich goed naar jouw lichaam vormen en binnen een paar seconden na het aanpassen weer normaal worden.

Een kussenhoes, gemaakt van een gecombineerde stof van bamboe viscose en polyester, maakt gebruik van het “Kool-flow” ontwerp en zorgt ervoor dat het Slaapcity kussen koeler blijft. Het is een ademende hoes, die geen warme lucht vasthoudt, wat betekent dat het niet snel opwarmt terwijl je het gebruikt en lekker koel blijft.

Voordelen

 • Kussen warmt tijdens het slapen niet te veel op.
 • Kan in de wasmachine worden gewassen en in de droger worden gedroogd.
 • Fantastische klantenservice en een uitstekende garantie.

Nadelen

 • Geen band

Conclusie

Het kussen met traagschuim van Slaapcity is een geweldige optie als je ondersteuning nodig hebt en toch lekker koel wilt blijven. De garantieperiode van 20 jaar is voor velen zeer aantrekkelijk, vooral omdat het bedrijf ook echt bereid is om eraan te voldoen!

2. Zijslaapkussen met een hoes van polyester  

Beoordeling van de redactie:

Nog een kussen dat gevuld is met versnipperd traagschuim. Dit lichaamskussen van Coop is gevuld met CertiPUR-US® schuim. Dat betekent dat het is gemaakt zonder schadelijke chemische ingrediënten, zware metalen of anderszins. De bijgevoegde kussenhoes is gemaakt van 40% bamboe viscose en 60% polyester, waardoor het in de wasmachine gewassen kan worden en in de droger kan worden gedroogd.

Voor mensen met allergieën is het goed om te weten dat dit een hypoallergeen en anti-stofmijt kussen is. Je zult, wanneer je dit kussen gebruikt, geen last hebben van te warm worden omdat het ademende ontwerp van de hoes en de vulling van versnipperd schuim koel blijven in plaats van de hele nacht door op te warmen. De ultra zachte stof helpt je ook om je te ontspannen terwijl je er ‘s nachts op rust.

Dit kussen is geweldig voor rugpijn omdat het niet alleen stevig genoeg is om je lichaam de hele nacht goed uitgelijnd te houden, maar ook zacht genoeg is om het aan je lichaam te passen en je lichaam de hele tijd comfortabel te houden. Zwangere vrouwen vinden dat, zelfs als tijdens hun zwangerschap de buik groeit, dit kussen voldoende ondersteuning biedt.

Voordelen

 • Kussen blijft, zelfs in warmere gebieden, koeler dan andere kussens.
 • Geweldig voor het gebruik tussen de knieën of als steun in de rug.

Nadelen

 • Niet stevig genoeg voor sommige patiënten met rugpijn.
 • Zwaar en omvangrijk om mee te nemen.

Conclusie

Dit is nog een goed zijslaapkussen voor iedereen, die graag iets wil tussen de superzachte donzen kussens en het zeer stevige traagschuim. Het is een ademend kussen dat niet warm wordt zoals veel andere kussens, waardoor het zelfs ideaal is om in de zomer te gebruiken.

3. Zijslaapkussen gevuld met vezelbolletjes van Squis

Beoordeling van de redactie:

Lichaamskussens met vezelbolletjes zijn uniek omdat ze zachter aanvoelen dan veel van de traagschuimkussens. Dit specifieke kussen heeft de kleinste beschikbare bolletjes, waardoor het stevig genoeg is om je te ondersteunen en tegelijkertijd zacht genoeg is om je te bewegen en te buigen als dat nodig is. Het kan even duren om dit kussen precies zo te krijgen, zoals jij dat wilt.

Het heeft een ronde vorm, die zich leent voor eenvoudig buigen en draaien. Om deze reden houden veel aanstaande moeders van dit kussen om lekker te kunnen slapen tijdens de zwangerschap. Je kunt het ook zodra de baby is geboren, gebruiken om jezelf te ondersteunen tijdens de borstvoeding. Het is een handig kussen voor in bed en op de bank.

Bij dit zijslaapkussen wordt een afneembare kussenhoes geleverd. Hij ritst gemakkelijk open en dicht om het kussen te kunnen verwijderen. De hoes kan in de wasmachine worden gewassen. Het kussen zelf kan ook worden gewassen, maar dan alleen met een programma voor ‘fijne was’.

Voordelen

 • Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen.
 • Niet te zacht en niet te stevig.
 • Afneembare hoes is een geweldige aanvulling op het kussen.
 • Geweldig voor iedereen, die herstellende is van een operatie.
 • Hypoallergeen en anti-mijt.

Nadelen

 • Geen geweldig kussen als je katten in huis hebt.

Conclusie

Het zijslaapkussen van Squish is echt gemakkelijk om mee te nemen. Het biedt een vergelijkbare ondersteuning als bij versnipperd traagschuim, maar is misschien niet zo duurzaam.

4. Zijslaapkussen voor totale ondersteuning van Leach

Beoordeling van de redactie:

Als je op zoek bent naar een zijslaapkussen voor volledige ondersteuning die je rug of je zwangere buik beter ondersteunt, is dit een behoorlijk goede keuze. Het C-vormige ontwerp past perfect rond je rug of de buik, past gemakkelijk tussen je knieën en biedt je tegelijkertijd een hoofdkussen.

Dit is vergelijkbaar met een normaal bedkussen, behalve dan het grote formaat en de gebogen vorm. Het is niet zo stevig en ondersteunend als sommige andere zijslaapkussen. De vorm biedt de meeste ondersteuning voor je rug of voor je buik.

Je kunt de kussenhoes van dit zijslaapkussen vervangen. Het wordt geleverd met een afneembare decoratieve kussenhoes met de optie kussenhoezen met een rits of die naar binnen gevouwen moeten worden te kopen. Het comfortabele kussen is goed te combineren met je beddengoed als je, om welke reden dan ook, extra ondersteuning nodig hebt.

Voordelen

 • Geweldige vorm voor een volledige lichaamsondersteuning.
 • Comfortabel en ademend kussen.
 • Perfect voor elk statium van de zwangerschap.

Nadelen

 • De decoratieve kussenhoezen zijn moeilijk te verwisselen en niet heel erg comfortabel.
 • De materialen zijn anders dan bij een gewoon kussen.

Conclusie

Degenen die een stevige ondersteuning nodig hebben, zullen dit kussen waarschijnlijk niet echt fijn vinden, maar iedereen die meer ondersteuning nodig heeft vijf extra andere kussens in bed te willen hebben, zal dit lichaamskussen echt kunnen waarderen.

5. Zijslaapkussen voor totale ondersteuning van Phar

Beoordeling van de redactie:

Dit zijslaapkussen is vergelijkbaar met de hierboven besproken Leac, maar is wel groter en heeft ook enkele verbeteringen. Het is een beetje steviger en ondersteunt beter dan een gemiddeld kussen. De manier waarop het om je schouder en nek en tussen je knieën zit, maakt het veel comfortabeler dan sommige andere zijslaapkussen voor zwangerschap en rugpijn.

De afneembare en wasbare kussenhoes met rits is gemakkelijk en die krijg je erbij. De hoes, die bij het kussen wordt geleverd, is erg goed en erg zacht. Je kunt van verschillende merken meer kussenhoezen voor dit kussen kopen, om je te helpen het schoon en comfortabel te houden.

Dit grote kussen kan veel plaats in bed innemen, maar voor het comfort is het echt de moeite waard. In totaal is het ongeveer 60 centimeter lang, dus het is ook perfect voor langere mensen.

Voordelen

 • De kussenhoes met rits is gemakkelijk af te nemen en te verwisselen.
 • Geweldig voor zij- en rugslapers.
 • De luchtstroom is goed, waardoor het kussen koeler blijft.

Nadelen

 • Niet ondersteunend genoeg voor alle soorten rugproblemen.
 • Het materiaal is niet zo sterk en kan snel slijtage vertonen.

Conclusie

Als je veel woelt in bed, is dit zijslaapkussen misschien niet de beste keuze omdat het redelijk snel slijt. Voor de rest is dit een geweldig zijslaapkussen voor zwangere vrouwen en voor degenen die net een beetje extra rugsteun nodig hebben voor een comfortabele slaap.

6. Hoogwaardig J-vormig voorgevormd zijslaapkussen van Web Lin.

Beoordeling van de redactie:

Dit J-vormige zijslaapkussen is geweldig voor rugpijn, pijn in de gewrichten en voor extra ondersteuning tijdens de zwangerschap. Er wordt gezegd dat het door jouw slaaphouding aan te passen en voor een betere uitlijning te zorgen, helpt om ischias, brandend maagzuur, het carpale tunnel syndroom en een verstopte neus te voorkomen.

Het kleinste ronde uiteinde van dit kussen komt onder je benen om de temperatuur van het kussen te helpen regelen en het koeler te houden. Het heeft ook het extra voordeel dat het je benen ondersteunt, zo dat je ’s nachts geen last van je knieën hebt. Aan de andere kant is nog een krul, die perfect werkt voor je hoofd en nek om het bovenste deel van je rug recht te houden en je neus open te houden voor een betere ademhaling.

Dit kussen is gemaakt van polyester, waardoor het een zacht en comfortabel gevoel geeft dat zich vertaalt naar een betere slaap voor jou. Het is niet stevig genoeg om bij alle rugproblemen te ondersteunen, maar het is stug genoeg om je een goede ondersteuning te geven, die je misschien nodig hebt om je ‘s ochtends beter te voelen.

Voordelen

 • Het kussen wordt met een afneembare kussenhoes met rits geleverd.
 • Geweldig voor pijn in de onderrug.
 • Goedkoper dan de meeste vergelijkbare kussens.

Nadelen

 • De naden kunnen wat ongemakkelijk aanvoelen.
 • De vulling kan gemakkelijk slinken.

Conclusie

Dit is niet het beste zijslaapkussen als je op zoek bent naar een stevig kussen, maar het is geweldig voor de rug en het houdt je ‘s nachts lekker knus. Helpt om je ruggengraat uit te lijnen en voorkomt dat je elke ochtend met rugpijn wakker wordt. Voor wat je krijgt, heeft het een goede prijs-kwaliteitverhouding.

7. Comfortabel zijslaapkussen voor totale ondersteuning van Meiz

Beoordeling van de redactie:

Dit U-vormige zijslaapkussen is een comfortabele aanvulling op je bed. Het heeft een voorgevormd ontwerp dat perfect is gevormd om te passen bij de natuurlijke vorm van je lichaam. Slapers in alle posities, zelfs buikslapers, kunnen een manier vinden om dit kussen goed te gebruiken. Het is een geweldig lichaamskussen voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven omdat je goed kunt slapen en jezelf of de baby in een geweldige positie voor de borstvoeding kunt houden.

Als je ‘s nachts last hebt van gewrichtspijn of zwelling van de benen, zou dit kussen beide kunnen helpen. Het bevordert een goede bloedcirculatie door jouw hele lichaam terwijl je slaapt. Je wervelkolom zal goed worden uitgelijnd om eventuele andere rug- of nekpijn te verlichten, wat leidt tot een meer rustgevende slaap en een comfortabel lichaam.

Een kussenhoes met ritssluiting krijg je bij het lichaamskussen van Meiz erbij. Het enige dat je hoeft te doen om het te kunnen wassen, is het van het kussen halen en met soortgelijke kleding in de was gooien. Je kunt het ook in de droger drogen. De kussenhoes is voor nog meer comfort gemaakt van 100% katoen.

Voordelen

 • De kussenhoes is gemakkelijk te verwijderen en te verwisselen.
 • Ook voor langere mensen comfortabel.
 • Je hoeft het kussen niet te verplaatsen wanneer je van positie verandert.

Nadelen

 • Kussen is niet erg vol en biedt geen stevige ondersteuning.

Conclusie

Voor degenen die zwanger zijn, is dit kussen voor goede ondersteuning en comfort een fantastische keuze. Degenen die niet zwanger zijn, kunnen ook genieten van de luxe van een goede nachtrust met dit kussen. Als je stevige ondersteuning nodig hebt, is dit niet het juiste lichaamskussen voor jou. Maar als je gewoon een comfortabel kussen wilt om je te helpen slapen, is dit misschien precies wat je zoekt.

8. Voorgevormd zijslaapkussen van Leac

Beoordeling van de redactie:

Geniet bij het gebruik van dit U-vormig lichaamskussen van Leachco van het comfort van een volledige lichaamsondersteuning. Het ondersteunt elk deel van jouw lichaam volledig zonder nieuwe pijnen te veroorzaken. De afgeronde binnenkant helpt om tegelijkertijd aan de behoeften van je rug en je buik te voldoen, terwijl je heupen lekker zonder onnodige druk kunnen liggen.

Op welke kant je ook slaapt of naar omwoelt, je hoeft het kussen niet te verplaatsen en aan jouw nieuwe positie aan te passen. Zelfs als je van de ene kant naar de andere kant draait, voel je je nog steeds ondersteund en comfortabel zonder het om te hoeven keren.

Dit zijslaapkussen is gevuld met polyester en heeft een op maat gemaakte kussenhoes van polyester, die afneembaar is.

Voordelen

 • Past goed op een tweepersoonsbed of groter zonder al te veel ruimte in te nemen.
 • Zacht en comfortabel voor de meeste mensen met gewrichts- en rugpijn.
 • Goed voor zowel kortere als langere mensen.

Nadelen

 • Eén van de naden in de buurt van de U-bocht is hard en kan ‘s nachts je schouders of nek schuren.
 • Niet altijd gelijkmatig gevuld.

Conclusie

Dit is een effectief lichaamskussen. Hoewel het probleem met de naad veel ongemak voor je zou kunnen veroorzaken. Het is mogelijk om een hoes te kopen en van het probleem af te komen, dus je kunt dit kussen nog steeds comfortabel gebruiken. Voor de rest is dit een effectief kussen dat je zal helpen om veel van jouw pijnen te verlichten.

9. Knus zijslaapkussen van Naom

Beoordeling van de redactie:

Dit comfortabele zijslaapkussen voor volledige ondersteuning is verkrijgbaar in zes aantrekkelijke kleuren, zodat je het kunt afstemmen op de inrichting van je slaapkamer. Het is een groot kussen dat mogelijk niet goed op een tweepersoonsbed past als je partner daar ook nog slaapt, maar het is geweldig voor queen size en groter.

Zwangere en zogende moeders kunnen veel plezier van dit kussen hebben. Maar het is niet alleen voor zwangere vrouwen ontworpen. Het is ook een geweldige toevoeging aan je kamer als je last hebt van rug-, nek-, heup- of gewrichtspijn. Het is een steviger kussen, maar kan worden gedraaid en gebogen om in elke gewenste positie te passen. De kussenhoes, die bij dit lichaamskussen wordt geleverd, is gemakkelijk open te ritsen en te verwijderen zodat je het in de wasmachine kunt wassen en in de droger kunt drogen. Als je lichaamskussen een beetje slinkt, kun je het ook in de droger doen om het weer meer volume te geven.

Voordelen

 • Stevig kussen dat voor de meeste mensen een geweldige ondersteuning biedt.
 • Geweldige maat voor een queen size bed.
 • Gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen.

Nadelen

 • De zijkanten zijn een beetje aan de korte kant.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een zijslaapkussen, die het lichaam volledig ondersteunt of een beetje meer stevigheid geeft, is dit een goede keuze. Sommige klanten hebben gezegd dat het een beetje te hard is in het begin, maar als je het gebruikt wordt het wel zachter. De meeste mensen zijn het er echter over eens dat het zelfs voor zwangere vrouwen geweldig is en voor iedereen graag ondersteuning voor de nek of het hele lichaam wil.

10. Zijslaapkussen voor totale ondersteuning Comfor

Beoordeling van de redactie:

Extra grote zijslaapkussens zijn geweldig voor degenen die houden van het comfort van een groot kussen aan beide zijden. Dit U-vormige lichaamskussen voor totale ondersteuning geeft je het gevoel dat je geknuffeld wordt en het is comfortabel terwijl het de ondersteuning biedt, die je nodig hebt om pijnlijke gewrichten en rugpijn te verlichten. Je krijgt door dit kussen een goed uitgelijnde wervelkolom en een goed gewelfde nek, wat een geweldige combinatie is om pijnproblemen te voorkomen.

Het kussen van Comfort U is gevuld met een synthetische vezel genaamd Fusion Foss. Het is een ademende vulstof, die ervoor zorgt dat lucht rond het kussen stroomt en het zelfs tijdens de zomer koeler houdt. Van deze vulstof wordt gezegd dat deze na verloop van tijd stevig en gevuld blijft, met weinig of geen slinken. Het verschuift ook niet tijdens gebruik, dus je kunt veel langer van jouw zijslaapkussen genieten zoals het hoort, zonder het te hoeven herschikken of aan te passen.

Voordelen

 • Kan helpen bij pijnklachten van fibromyalgie.
 • Geweldig voor mensen die op hun zij slapen.
 • Blijft stevig zonder te slinken.

Nadelen

 • Niet effectief voor alle kortere mensen (kleiner dan 155cm).
 • Niet alle lange mensen passen comfortabel in dit kussen (langer dan 180cm).

Conclusie

Als je een eenvoudig comfortabel en betrouwbaar zijslaapkussen wilt, is dit een goede keuze voor je. Houd er rekening mee dat het niet goed bij iedereen past, dus zorg ervoor dat je bekijkt of het een goede lengte voor jou heeft. Je zult met behulp van het zijslaapkussen voor totale ondersteuning van Comfort U heerlijk slapen.

Conclusie

Dit zijn enkele van de tien allerbeste zijslaapkussen, die er maar zijn. Ik zou het lichaamskussen voor totale ondersteuning van Leache als de beste uit deze lijst aanbevelen. Het is redelijk geprijsd en geeft je veel waar voor je geld. De vorm is precies goed voor verlichting van rugpijn en past uitstekend bij zwangere moeders. De C-vorm en het middelgroot formaat maken het ideaal voor de meeste mensen. Tenzij je erg lang bent, zul je met dit lichaamskussen geen problemen ervaren.

Veel succes met het vinden van jouw eigen lichaamskussen! Ik ben tijdens je zoektocht naar het beste zijslaapkussen beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Voor goede kussens kijk op Slaapcity